Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών της Νίκης Βόλου

Ανακοίνωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές της Νίκης, στην οποία ζητούν συγνώμη από τους φιλάθλους για την ήττα από τον Πιερικό. Αναλυτικά η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών:


“Οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, αισθανόμαστε την ανάγκη να ζητήσουμε ένα μεγάλο “συγνώμη” από τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, για την χθεσινή (1/12) ήττα από τον Πιερικό στην Κατερίνη. Όλοι μας και καθένας ξεχωριστά, συναισθανόμαστε το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί. Θεωρούμε πως το χθεσινό αποτέλεσμα ήταν μια κακή παρένθεση και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους για την πολύτιμη στήριξή τους, σε όλα τα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια που έδωσε μέχρι στιγμής η ομάδα μας.
Σε καμία περίπτωση η ήττα αυτή, δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα στο στόχο της ανόδου, που ΟΛΟΙ μαζί έχουμε θέσει από την αρχή της σεζόν”.


Οι αρχηγοί της ομάδας

Μανουσάκης Δημοσθένης
Γέσιτς Ιβάν  
Αποστολίδης Μανώλης

3 σχόλια :

  1. Το θεμα ειναι περα απο την πικρα του κοσμο μιας ηττας σαν τη χθεσινη οτι αδικειται τους ιδιους σας τους εαυτους με τετοιες εμφανισεις.
    Ο κοσμος ηταν διπλα στην ομαδα σε πολυ πιο δυσκολους καιρους,οταν χαναμε απο ερασιτεχνικες ομαδες.Μαθημενοι ειμαστε..
    Βγαλτε τον εγωισμο σας..για σας για την ομαδα για τον προεδρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι ρε φιλε θα συμφωνησω στα οσα γραφεις ιδιος η 2 τελευταιες σειρες ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΣΑΣ..... ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΛΑΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tην Πέμπτη το βράδυ , βγάλτε μας στους δρόμους, το πιστεύουμε ότι μπορείτε, είστε καλύτεροι απο τον Απόλλωνα, δώστε τα όλα.
    Alohas-3-

    ΑπάντησηΔιαγραφή