Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου και στους Δελφούς

Μάθημα ζωής για τους αθλητές του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου με την συμμετοχή τους στον ορεινό αγώνα δρόμου στα χνάρια του Δευκαλίωνα στον Παρνασσό. Οι αθλητές του συλλόγου είχαν την ευκαιρία να ζήσουν τον μύθο και την ιστορία του τόπου ταξιδεύοντας στα μονοπάτια του Δευκαλίωνα.

Αγώνας απαιτητικός όπως και η ζωή αλλά τα βήματα των παιδιών θα αφήσουν τα ίχνη τους στην καρδιά και την ψυχή τους παρακαταθήκη και πυξίδα για το μέλλον.
Στον αγώνα υπήρχαν δύο διαδρομές, μια μικρή των 9.000 μέτρων και μια μεγάλη των 22.500 μέτρων.
Η μικρή διαδρομή με θετική υψομετρική διαφορά 550 μέτρα ξεκίνησε από το κέντρο των Δελφών και ακολούθησε το ανηφορικό πετρώδες μονοπάτι μήκους 4.500 μέτρων για το Κρόκι όπου και βρισκόταν ο πρώτος σταθμός ανεφοδιασμού. Από το σημείο αυτό οι συμμετέχοντες επιστρέψανε στο σημείο τερματισμού στο κέντρο των Δελφών.
Η μεγάλη διαδρομή με θετική υψομετρική διαφορά 1.200 μέτρων ακολούθησε την κατεύθυνση προς το Κορύκειο Άντρο και την κορυφή Σαμαδαριό από όπου μέσα από το μονοπάτι Ε4 η ομάδα επέστρεψε πίσω στο κέντρο των Δελφών.

Τα αποτελέσματα για την ομάδα της Νίκης Βόλου στην γενική κατάταξη:
Κατσαντώνης Χρήστος 2ος 9.000m
Φλώρου Έφη 3η 9.000m
Αλεξανδρίδης Νίκος 4ος 9.000m
Κανελλοπούλου 12η 9.000m
Κολλυμένου Βασιλική 27η 9.000m
Παρασκεύοπουλος Παύλος 45ος 23.000m

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου