Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Δευτέρα και χωρίς κάμερες η Νίκη

Football League: Το πρόγραμμα της 11ης Αγωνιστικής | onsports.grΔευτέρα και χωρίς τηλεοπτική κάλυψη θα παίξει η Νίκη κόντρα στα Γιαννιτσά... Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα και αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον, αφού μετά την νέα γκέλα της ομάδας μας στην Κατερίνη, η... νίκη αποτελεί μονόδρομο!





Ας δούμε το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής στον όμιλό μας:

Παρασκευή 6/12 15.00

 Ζάκυνθος - Απόλλων Καλαμαριάς (OTE TV)
Σάββατο 7/12
18.00: Εθνικός Γαζώρου - Τίρναβος
Κυριακή 8/12
15.00: Καβάλα - Κέρκυρα
15.00: Δόξα Δράμας - Πιερικός
15.00: Ηρακλής - Αιγινιακός
18.00: Αναγέννηση Καρδίτσας - Βατανιακός (OTE TV)
Δευτέρα 9/12
18.00: Νίκη Βόλου - Αναγέννηση Γιαννιτσών

2 σχόλια :

  1. Πως γινετε να μην εχει τηλεοπτικη καλυψη?Απο τη μια καλυτερα βεβαια γιατι λογικα θα παει περισσοτερος κοσμος απο την αλλη ειχε ανακοινωθει οτι αυτο το παιχνιδι θα ειναι τηλεοπτικο και γενικα τα δευτεριατικα παιχνιδια παντα ειναι τηλεοπτικα..Μηπως κανετε καποιο λαθος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο αγώνας ήταν να γίνει κανονικά την Κυριακή μαζί με τα άλλα μάτς και δε θα ήταν τηλεοπτικός. Αλλά λόγο του κυπέλλου που παίζουμε Πέμπτη πάει μια μέρα μετά τη Δευτέρα και εξακολουθεί να μην είναι τηλεοπτικό. Δεν ήταν να γίνει Δευτέρα ούτε είχε ανακοινωθεί κάτι για τηλεοπτικό. Λόγο κυπέλλου δηλαδή πήγε Δευτέρα και όχι για να είναι τηλεοπτικό.

      Διαγραφή