Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Ο... Τζιώρας έδωσε την λύση!

Λύτρωση στο φινάλε για τη Νίκη Βόλου | onsports.grΤην ύστατη στιγμή η Νίκη βρήκε την λύση του προβλήματος που της έβαλε η Αναγέννηση Γιαννιτσών και στην εκπνοή της αναμέτρησης, κέρδισε με 2-1 στο Πανθεσσαλικό πετυχαίνοντας μία σπουδαία από κάθε άποψη νίκη...

Ο άνθρωπος που έδωσε την λύση ήταν ο Χρήστος Τζιώρας, ο οποίος πέτυχε το 6ο του γκολ στο πρωτάθλημα και οδηγεί την σχετική κούρσα στον πίνακα των σκόρερς στον 2ο όμιλο της κατηγορίας!
Έστω και στο 89΄  λοιπόν, η Νίκη κέρδισε τα προβλήματά της και τα Γιαννιτσά και φιγουράρει και πάλι μόνη στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Πολύ σημαντική επιτυχία, σπουδαίο 3ποντο, έστω κι αν δεν ήρθε με τον τρόπο που ο πολύς ο κόσμος περίμενε...
Η Νίκη έπαιξε ένα κρίσιμο ματς με υπηρεσιακό προπονητή, είχε να ξεπεράσει τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα και το άγχος, ήταν κάτι παραπάνω από φανερό στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού, εκεί που ο κόσμος ήταν στ΄ αλήθεια μπερδεμένος απ΄ αυτά που έβλεπε.
Ο κόσμος που έχει απαιτήσεις από την συγκεκριμένη ομάδα, που στο παιχνίδι αυτό τουλάχιστον δεν ήταν δυνατόν να ανταποκριθεί σ΄ αυτές!
Όχι, η ομάδα δεν ξέχασε την μπάλα που έπαιζε, δεν έγινε ξαφνικά κακή, δεν αλλάζει στόχο και πορεία, σε καμία περίπτωση...
Απλά από την "ορχήστρα" λείπει ο "μαέστρος"! Τόσο απλά...
Όσο για το παιχνίδι; Μέτριο ματς, με δυνατές συγκινήσεις όμως, αφού η Νίκη μπορεί να άνοιξε το σκορ σε μία στιγμή που δεν πίεζε, πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ της 1-0, όμως στο β΄ μέρος η ομάδα μας δεν ήταν καθόλου καλή, εκνευρίστηκε και εκνεύρισε το κοινό της με το παιχνίδι της και μάλιστα το πλήρωσε αυτό όταν οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 65΄ του παιχνιδιού.
Τελικά το τεράστιο πρόβλημα που πήγε να δημιουργηθεί, το έλυσε ο Τζιώρας στο 89΄ της αναμέτρησης με έναν κοντινό "κεραυνό", που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων.
Στο 41΄ λοιπόν ο Σεϊμάν άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας, η οποία μπήκε πολύ δυνατά και μάλιστα στο 12΄ είχε δοκάρι με τον Τζιώρα.
Τα Γιαννιτσά κατάφεραν να ισοφαρίσουν το παιχνίδι στο 65΄ με κεφαλιά του Μοσχάκη, για να έρθει ο Τζιώρας στο 89΄ να γράψει το τελικό 2-1 για την Νίκη Βόλου, η οποία επέστρεψε στις επιτυχίες και έμεινε μόνη στην 2η θέση της βαθμολογίας, περιμένοντας πάντα τον νέο της τεχνικό ηγέτη!

ΝΙΚΗ ΒOΛΟΥ: Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Γιώτας (46' Ρεπετσάς), Θ. Παπαδόπουλος, Γκότοβος, Ακασού (66' Μπακάλης), Σεϊμάν, Ισαάκ, Ανιέτε (78' Τσίτας), Γέσιτς, Τζιώρας.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΏΝ: Κραβαρίτης, Χατζόγλου, Κουρούπης, Κάρταλ (46' Λαμπάκης), Παλάσκας, Ιβανίδης, Μοσχάκης, Μπαρκά, Χαρμανάς (90' Σιδηρόπουλος), Μπαξεβάνος, Καράμπελας (90' Γιανκούλιτσα).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου