Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Καλοί αλλά... άτυχοι οι Νέοι

Αν και πραγματοποίησε το καλύτερό της παιχνίδι μέχρι σήμερα, η ομάδα Νέων της Νίκης, δεν κατάφερε να φύγει τελικά με βαθμούς από το Αιγίνιο.

Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο λόγω της έντονης βροχόπτωσης, οι “κυανόλευκοι” βρέθηκαν κοντά στο να ανοίξουν το σκορ, όταν στο 20' ο τερματοφύλακας του Αιγινιακού έδιωξε πάνω στη γραμμή σουτ του Σουάρες, αποσοβώντας βέβαιο γκολ.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με διπλή προσπάθεια αφού αρχικά ο Δημητριέβιτς είχε αποκρούσει.
Το συγκρότημα του Παντελή Βαρβέκη, είχε την κατοχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσε να πετύχει κάποιο τέρμα όταν στο 43' ο Παπάζογλου επιχείρησε ένα σουτ αλλά έδιωξε με υπερπροσπάθεια ο πορτιέρο του Αιγινιακού.
Οι “κυανόλευκοι” είχαν ακόμη δύο καλές ευκαιρίες με κεφαλιά του Πέτση στο 61' και σουτ του Πατσατζόγλου στο 75' αλλά δεν ευτύχησαν να πετύχουν κάποιο γκολ.

Η σύνθεση της Νίκης Βόλου: Δημητριέβιτς, Στατήρας, Μπλούχος, Σπυριδάκης, Ράπτης, Γιαννούλας, Πέτσης, Μέτσε, Παπάζογλου (53’ Σιφνιώτης), Πατσατζόγλου, Σουάρες

*Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ευχαριστεί την διοίκηση του Αιγινιακού για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στα μέλη της αποστολής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου