Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Νέος προπονητής στη Νίκη, ο Λουτσιάνο ντε Σόουζα

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Luciano De Souza.

Η επίσημη παρουσίαση του Luciano De Souza και των συνεργατών του, θα γίνει αύριο Τετάρτη (18/12) στις 10:30 το πρωί, στην αίθουσα Τύπου του Πανθεσσαλικού Σταδίου, από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Νίκη Βόλου Ανδρέα Πάτση. Εν συνεχεία θα γίνει η πρώτη γνωριμία με τους παίκτες και θα ακολουθήσει η καθιερωμένη προπόνηση.

3 σχόλια :

  1. ξερουμε κατι σχετικα με το επιτελειο που θα τον πλαισιωσει η παραμενει ως εχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περα απο την επιλογη του προπονητη που δεν ενθουσιαζει σαν ονομα αλλα θα κριθει βεβαια απο το εργο του αυτο που προβληματισε περισσοτερο ειναι η ελλειψη πλανου-απο οτι φανηκε-στην αποκτιση ενος προπονητη.
    Δηλαδη, διωξαμε τον Τζαναβαρα ,δεν ειχαμε ετοιμη λυση ,δεν βρηκαμε καποιον αλλο σε ενα διαστημα μιας εβομαδας και επειτα καταληξαμε (μοιραια θεωρω) σε ενα προπονητη ο οποιος ηταν σε μια ομαδα(γλυφαδα) που ειναι καταδικασμενη σε υποβιβασμο και ο προπονητης της(λουτσιανο) ειχε δηλωση παραιτηση οχι για να ερθει σε εμας αλλα λογο της καταστασης που επικρατουσε στη γλυφαδα.
    Συνεπως μου φαινεται λυση αναγκαστικη ωστε να καθησει καποιος προπονητης στον παγκο να λεμε οτι εχουμε προπονητη και οχι ουσιαστικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακριβώς φίλε! Συμφωνώ άπειρα μαζί σου..Κανένα πλάνο,λύση ανάγκης,για μένα απογοητευτική επιλογή αλλά μακάρι να βγώ ψεύτης..
    Όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή