Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Τέλος στις φήμες για τα φορολογικά της Νίκης Βόλου, από τον Διευθυντή της ΔΟΥ Τσαμπρινό (Ηχητικό)

Τέλος στις όποιες φήμες διαρρέονται το τελευταίο χρονικό διάστημα για τα φορολογικά της Νίκης Βόλου έβαλε ο Διευθυντής της ΔΟΥ Βόλου Χρήστος Τσαμπρινός, μιλώντας στο "Radio Marconi 96,1 F.M." και στην εκπομπή "Όλα στη φόρα" του Γιώργου Κουμιώτη.

Ο κ. Τσαμπρινός μίλησε για τον εν εξελίξει έλεγχο στα οικονομικά της ομάδας, διαψεύδοντας κατηγορηματικά, όπως είπε χαρακτηριστικά, ότι θα βγουν πάρα πολλοί φόροι, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και σε καταγγελία που υπήρξε εναντίον του ιδίου.

"Υπάρχει ένας έλεγχος αυτή τη στιγμή για τη Νίκη Βόλου, όπως πριν δύο χρόνια έγινε και ο αντίστοιχος έλεγχος για τον Ολυμπιακό Βόλου. Βγήκαν, δεν μου επιτρέπεται να πω βέβαια λόγω του φορολογικού απορρήτου πόσα χρήματα βγήκαν τότε, βγήκαν όμως αρκετά, έχουν δεσμευτεί περιουσίες και λογαριασμοί διοικούντων τον τότε Ολυμπιακό Βόλου. Αυτό έκλεισε το θέμα", δήλωσε ο κ. Τσαμπρινός και συνέχισε:

"Υπήρξε καταγγελία και εναντίον του"

"Κάτι ανάλογο γίνεται τώρα με τη Νίκη Βόλου. Υπάρχει ένας έλεγχος που βρίσκεται σε εξέλιξη. Υπάρχει ένας έλεγχος ο οποίος προκλήθηκε από τον ίδιο τον τωρινό πρόεδρο της Νίκης Βόλου, τον κ. Πάτση, ο οποίος ζήτησε τότε, πριν αναλάβει την ομάδα, από το υπουργείο Οικονομικών, έχω το έγγραφο του στο φάκελο στη ΔΟΥ, ζήτησε να γίνει ο έλεγχος. Το δεύτερο είναι ότι παράλληλα με το αίτημα του κ. Πάτση, υπήρχε και μία καταγγελία, που αν θέλετε την προσωπική μου άποψη ήταν εκ των έσω της ομάδας, μία καταγγελία στον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, που έλεγε ότι ορισμένα άτομα, μεταξύ των οποίων και εγώ, δεν το κρύβω και εγώ, ότι δήθεν προστάτευα την ομάδα σε ότι αφορούσε φορολογικά θέματα, μην κάνοντας ελέγχους κ.α.  ...Μετά από αυτό το έγγραφο, που μου έστειλε ο κ. Ρακιντζής, ως όφειλα ενήργησα. Συγκάλεσα σύσκεψη και φυσικά προχώρησαν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι".

"Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι θα βγουν πάρα πολλοί φόροι"

Ο κ. Τσαμπρινός αναφερθείς στις φήμες που ακούγονται ότι ο έλεγχος θα βγάλει υπέρογκους φόρους για την ομάδα, δήλωσε χαρακτηριστικά: "Διαψεύδω κατηγορηματικά αυτό που λέγεται ότι θα βγουν πάρα πολλοί φόροι... Εδώ γίνεται μια τιτάνια προσπάθεια και από τις δύο ομάδες να ανέβουν στην Super League, δεν μπορούμε λοιπόν αυτή την περίοδο που οι πρόεδροι προσπαθούν και οι δύο να κάνουν τις μεταγραφές και τα πλάνα τους, να λέγεται από τον καθένα το οτιδήποτε".



πηγή: http://www.e-volos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου