Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Ομαδικές επιστολές των ομάδων της Football League!

Οι ομάδες της Football League είναι ανυποχώρητες όσον αφορά την τήρηση της προκήρυξης του πρωταθλήματος τους που προβλέπει την άνοδο τριών ομάδων από το τρέχον πρωτάθλημα στη Super League, παρά τις προσπάθειες που έγιναν ώστε να ανέβουν δυο και ο τρίτος να δώσει μπαράζ με τον τρίτο από το τέλος τηςSuper League...

Eίναι χαρακτηριστικό ότι πριν λίγες μέρες προχώρησαν στην ακόλουθη κίνηση: Έστειλαν στον πρόεδρο τηςFootball League Σπύρο Καλογιάννη επιστολές στις οποίες λένε ότι εμμένουν στην προκήρυξη που προβλέπει την άνοδο τριών ομάδων εξουσιοδοτώντας τον, να τις κοινοποιήσει στην ΕΠΟ.
Η κίνηση αυτή ενόψει και του ΔΣ της ομοσπονδίας στις 7/1 δείχνει πως παρά τις όψιμες προσπάθειες από ΕΠΟ και Super League προκειμένου να υποχωρήσει η Football League και το θέμα να λήξει «βελούδινα» οι ομάδες της «μικρής λίγκας» δεν ενδίδουν και μένουν πιστές στην τήρηση των κανονισμών. 
 

1 σχόλιο :

  1. Και ποιες ειναι αυτες οι ομαδες ρε παιδια αφου μονο ο Πατσης,ο Καραγιαννης και ο Κουγιας εχουν αντιδρασει..Πεντε ειναι ολες και ολες οι ομαδες που διεκδικουν την ανοδο Νικη,Ολυμπιακος,Κασσιοπη,Ποντιοι Ηρακλης και Παναχαικη...Οι τρεις(Νικη,Ολυμπιακος και Παναχαικη) αντιδρασανε, οι αλλοι δυο?Μηπως ξερουν κατι και καθονται..ησυχα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή