Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Το Σάββατο 1η Μαρτίου, η Γ.Σ της ΠΑΕ Νίκη Βόλου

Το Σάββατο 1η Μαρτίου 2014, στις 6 το απόγευμα στο ξενοδοχείο ΞΕΝΙΑ, θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ.

Δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου θα έχουν μόνο οι μέτοχοι, οι οποίοι θα πρέπει να φέρουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα προκειμένου να γίνει η ταυτοποίηση των προσώπων.

Εν συνεχεία ο κάθε μέτοχος θα παραλαμβάνει το ειδικό καρτελάκι με το οποίο θα εισέρχεται στην αίθουσα συνεδριάσεων. Η προσέλευση των μετόχων, θα πρέπει να γίνει μια ώρα νωρίτερα, δηλαδή στις 5 μ.μ.

Η είσοδος για τους δημοσιογράφους θα επιτραπεί μόνο στην έναρξη της διαδικασίας όπου θα γίνει η τοποθέτηση του μετόχου Ανδρέα Πάτση. Εν συνεχεία η Γενική Συνέλευση θα είναι κλειστή και στο τέλος της διαδικασίας θα ανακοινωθούν οι αποφάσεις αυτής.

1 σχόλιο :

  1. Αντε πηγε 5 η ωρα??????Ειναι Σαββατο????Ανυπομονω τι ωρα ειναι????????????????????????Θελω να ακουσω αληθειες και μονο αληθειες.......ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΟΧΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή