Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Αυτή ήταν... Νίκη!!! (Βίντεο)

Τέλος στο εντυπωσιακό σερί του Ηρακλή, έδωσε η Νίκη Βόλου, η οποία επικράτησε στο μεγάλο ντέρμπι της στο Καυτατζόγλειο με 2-1 και επέστρεψε στην 2η θέση της βαθμολογίας. Οι «μπλε» μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 15' με τον Ισαάκ, μετά από πολύ ωραία ενέργεια του Ανιέτε.

Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για την φιλοξενούμενη ομάδα, όμως η συνέχεια δεν έμοιαζε αντίστοιχη. Αρχικά, στο 24' ο Σοϊδέδης πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε με 10 την ομάδα του, ενώ στο 42' ήρθε η ισοφάριση με τον Ιντζόγλου.

Όλα έδειχναν να πηγαίνουν στραβά για τους Βολιώτες, που όμως αποδείχθηκαν πολύ σκληροί για να πεθάνουν! Αν και με παίκτη λιγότερο, η Νίκη κατάφεραν να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα, με δράστη τον Ανιέτε στο 52' να παίρνει ρόλο εκτελεστή. Το τέρμα αυτό αιφνιδίασε τόσο πολύ τον Γηραιό, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να αντιδράσει, αλλά ούτε και να απειλήσει!

Με το τρίποντο αυτό, η Νίκη πέρασε και πάλι στην δεύτερη θέση, διακόπτοντας παράλληλα το σερί 10 νικών του Γηραιού. Πλέον, μετά και την ήττα της Κέρκυρας από την Αναγέννηση, το πρωτάθλημα δείχνει να έχει εκ νέου ενδιαφέρον, αφού η διαφορά από την κορυφή είναι στους 6 βαθμούς.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γκιγέρμο Όγιος): Χουάντερσον, Ιντζόγλου, Κοντέων, Λίμα (56' Παπαστεριανός), Κοντοδήμος, Μπάμπα, Τάι, Σιατραβάνης (66' Χιονίδης), Τσιλιανίδης (72' Ματσούκας), Ζαχόρα, Πουρτουλίδης.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Σοϊλέδης, Ζουλιώτης, Γκοτοβός, Γιώτας, Μπακάλης, Ακασού, Μανουσάκης (88' Ρεπετσάς), Ισαάκ (36' Πινιέιρο), Ανιέτε, Τζιώρας (81' Γέσιτς)

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου