Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Πάνω από ένα τόνο τρόφιμα συγκεντρώθηκαν στον αγώνα Νίκη Βόλου - Καβάλα

Σε μια επιτυχημένη συνεργασία αποδείχθηκε η πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Μαγνησίας και της ΠΑΕ Νίκη Βόλου να συγκεντρώσουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο Πανθεσσαλλικό Στάδιο πριν από τον αγώνα της Νίκης με την Ομάδα της Καβάλας στις 23/2/2014.
Μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Μαγνησίας βρίσκονταν στις εισόδους του Πανθεσσαλλικού Σταδίου πριν τον αγώνα και παραλάμβαναν τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης.


Η ποσότητα των τροφίμων που συγκεντρώθηκαν ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και υπολογίζονται πάνω από ένα τόνο.

Τα τρόφιμα θα καταγραφούν και θα παραδοθούν από τα μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Μαγνησίας στο Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βόλου καθώς επίσης θα ενισχύσουν οικογένειες που έχουν σοβαρό οικονομικό πρόβλημα.

Το «μότο» της προσπάθειας αυτής:
‘Η Νίκη είναι μέρος της ψυχή μας.’
“Οι συμπολίτες μας με σοβαρά προβλήματα επιβίωσης μέρος της καθημερινότητας μας” επέδωσε καρπούς.
Ευχαριστούμε θερμά την ΠΑΕ Νίκη Βόλου, τους φίλους, φιλάθλους και οπαδούς της Νίκης Βόλου για την συνδρομή τους για την συγκέντρωση των τροφίμων.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την κ. Ελ. Ζούπη για την άψογη συνεργασία.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας σε κάποιον αγώνα που η Ομάδα της Νίκης Βόλου θα διεκδικεί την άνοδο της στην Α΄ Εθνική κατηγορία.

 Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας

1 σχόλιο :

  1. ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ........ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟ ΣΥΧΝΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή