Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Καβάλα στο... άλογο η Νίκη!!!

«Ανεβαίνει» η Νίκη Βόλου, 3-0 την Καβάλα | onsports.grΕπιστροφή στις νίκες, επιστροφή στην 2η θέση, επιστροφή και στην πραγματικότητα για την Νίκη, που δίχως να πατήσει γκάζι, κέρδισε με 3-0 την φιλότιμη ομάδα της Καβάλας.
Πρόσωπο του αγώνα - για μία ακόμα αγωνιστική - ο Χρήστος Τζιώρας που έχει βαλθεί να σπάσει όλα τα κοντέρ!

Πέτυχε δύο γκολ, μόχθησε, πάλεψε, έτρεξε, έβγαλε άμυνες, τα έκανε με λίγα λόγια όλα ο Τζιώρας, που το διάστημα της απουσίας του, μάλλον ήταν καταστροφικό για την ομάδα μας...
Η οποία είναι αλήθεια ότι δεν μπήκε και πολύ "ζεστή" στο παιχνίδι.
Λίγο η "προβληματική" Καβάλα, λίγο η περιρρέουσα ατμόσφαιρα σχετικά με τα διοικητικά της ΠΑΕ, συνετέλεσαν στο νωθρό ξεκίνημα.
Στο 8' όμως ο Τζιώρας εκμεταλλεύτηκε λάθος γύρισμα αντιπάλου του, πήρε την μπάλα και αφού πέρασε όλο τον κόσμο, άνοιξε μέσα σε πανηγυρισμούς το γκολ!
Το 2-0 σημείωσε ο Δημήτρης Ζουλιώτης με δυνατό σουτ στο 52΄ και κάπου εκεί το ματς ουσιαστικά τελείωσε.
Απλά ο Τζιώρας στο 81΄λεπτό πέτυχε ένα θαυμάσιο γκολ με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Άρη Σοϊλέδη και αφού είχε προηγηθεί μία εκπληκτική αντεπίθεση...
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Σοϊλέδης, Γιώτας, Γκότοβος, Πιτσάκος, Ισαάκ (58' Ρονκάτο), Μανουσάκης (72' Σουλίδης), Γέσιτς (84' Τσουκάνης), Ανιέτε, Τζιώρας.
ΚΑΒΑΛΑ: Γιαννίκογλου, Ρεβυθόπουλος, Χόρτσας, Βαλεριάνος, Παπαργυρίου (46' Πάλλας), Μαυρίδης, Κουρέλας, Καρλόπουλος, Καζαντζίδης, Παπαδόπουλος, Καπνίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου