Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Τώρα αρχίζουν τα... δύσκολα!!!

Με σπασμένα φρένα ο Αιγινιακός, 1-0 τη Νίκη Βόλου | onsports.grΣε περιπέτειες μπήκε η Νίκη μετά την ήττα της στο Πανθεσσαλικό από τον Αιγινιακό με 0-1...
Οι "κυανόλευκοι" αγνώριστοι σε σχέση με το ματς της Καλαμαριάς, έχασαν δίκαια από τους ανώτερους αντιπάλους τους, οι οποίοι ήρθαν - κακά τα ψέματα - καλά διαβασμένοι στον Βόλο!

Η Νίκη έκανε ένα από τα χειρότερά της παιχνίδια, αφού είναι χαρακτηριστικό πως ο τερματοφύλακας του Αιγινιακού Τόλιος, δεν χρειάστηκε να κάνει ούτε μία (!!!) απόκρουση σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού...
Σε αντίθεση με τον Αποστολίδη, που και πάλι προσπάθησε να κατεβάσει τα... ρολά, αλλά δυστυχώς στην φάση του γκολ των φιλοξενουμένων, ήταν αδύνατον να αντιδράσει.
Ήταν το 82΄ λεπτό, όταν ο Ζούρκος βρέθηκε μόνος του σε πλεονεκτική θέση για να σουτάρει, το έκανε κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αποστολίδη.
Το γκολ αυτό σήμαινε πολλά πράγματα για την Νίκη: α).Την πρώτη εντός έδρας ήττα. β).Την άμεση ανάγκη ενίσχυσής της. γ). Την δραματική εξέλιξη της συνέχειας του πρωταθλήματος.
Ο Αλέκος Βοσνιάδης προανήγγειλε βέβαια ήδη δύο μεταγραφές, αυτές των Σουλίδη και του Πορτογάλου Πινιέιρο, ο οποίος ήταν στο Πανθεσσαλικό και παρακολούθησε την νέα του ομάδα!
Η νέα του ομάδα που δεν ήταν καθόλου μα καθόλου καλή, αντιθέτως παρουσιάστηκε αρκετά προβλέψιμη και όλα κρίθηκαν με το "μπλοκάρισμα" του Ανιέτε από Μπελόν και Φαμπίνιο...
Από εκεί και πέρα η Νίκη δεν είχε άλλες επιλογές και μοιραία ό,τι επιχειρούσε να δημιουργήσει, ήταν κάτι παραπάνω από προβλέψιμο.
Ο Αιγινιακός θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ με την έναρξη σχεδόν του αγώνα, αλλά ο Αποστολίδης είπε όχι στον Κουτσοσπύρο, ενώ ο Αποστολίδης έκανε το ίδιο και στο 37΄ στον Πέντα, σε ένα ανεπανάληπτο τετ - α - τετ!
Να τονίσουμε ότι στην εκπνοή του αγώνα ο διαιτητής Κατσικογιάννης αρνήθηκε πέναλτι στην Νίκη σε πεντακάθαρο χέρι του Χατζή μέσα στα καρέ των φιλοξενουμένων...
Οι συνθέσεις:
Νίκη Βόλου (Α. Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Σοϊλέδης, Γιώτας, Ρεπετσάς, Μπακάλης(90' Γκότοβος), Ακασού(84' Αναστασόπουλος), Σεϊμάν(59' Τσίτας), Μανουσάκης, Ανιέτε, Τζιώρας.
Αιγινιακός (Κ. Νικολαΐδης): Τόλιος, Σαμαράς, Λιόλιος, Κωνσταντινίδης, Γιατζιτζόγλου, Χατζής, Φαμπίνιο(71' Ζούρκος), Πέντα, Μπελόν(Αχαλινόπουλος Κ.), Γκέσιος(90+1' Δήμου), Κουτσοσπύρος.

3 σχόλια :

  1. σημερα φανηκε πολυ η απουσια του Γιεσιτς...Η ενισχυση μας εχει καθυστερησει δραματικα πολυ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aντίο ζωή..
    Με το ζόρι πλέι ωφ και εκεί απλά το ρόλο κομπάρσου.
    Γιατί?Γιατί με τους αντιπάλους που θα αντιμετωπίσεις εκεί όπως Κασσιόπη και Αιγινιακό δεν κέρδισες κανέναν από τους δύο-αντιθέτως είχες δύο ήττες- και όποιος δεν παραδεχτει ότι ήταν σαν συνολο καλύτεροι από εμάς έχει ψευδαισθήσεις.
    Θυμίζω με Κασσιοπη στην έδρα τους ήττα με 1-0 με κατεβασμένα τα χέρια και εντός με δυσκολία 1-1.Με Αιγινιακό 1-1 εκτός και εντός άνετα 0-1.
    Με αεπ ηρακλή νίκη στο εντός με 2-0 όταν όμως ήταν υπό διάλυση και τους κέρδιζε ακόμη και ο Βατανιακός.Το εκτός θα το δούμε τη Δευτέρα.
    Συν ότι κασσιόπη και ολυμπιακός θα έχουν ένα πλεονέκτημα +5 ή +6 ή +7 βαθμών.
    Να είμαστε καλά του χρόνου πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναι και στο ματς με την δοξα ειχε φανει η απουσια του γεσιτς.....

    για την ενισχυση συμφωνω για τον γεσιτς οχι......

    ΘΥΡΑ 3 ΒΟΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή