Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Για αθέμιτο ανταγωνισμό στο πρωτάθλημα έκανε αναφορά ο πρόεδρός μας...

Αναφορά Πάτση στον Άρειο Πάγο για αθέμιτο ανταγωνισμό στο πρωτάθλημα!Ο πρόεδρός μας Ανδρέας Πάτσης προχώρησε σε καταγγελία των συνθηκών διεξαγωγής των πρωταθλημάτων! 
Όπως είναι γνωστό ο πρόεδρός μας κατέθεσε αναφορά στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου...

Η αναφορά βασίζεται στην απόφαση των θεσμικών οργάνων (ΕΠΟ, Football League, Super League) να αλλάξουν τον περασμένο Φεβρουάριο τους όρους διεξαγωγής των πρωταθλημάτων και συγκεκριμένα τον αριθμό των ομάδων που θα υποβιβαστούν και θα προβιβαστούν από τα πρωταθλήματα Super League και Football League.
Στην αναφορά του ο κ. Πάτσης υποστηρίζει ότι αυτό συνιστά αθέμιτο ανταγωνισμό που δεν συμβάλει στη δημιουργία ενός υγιούς επιχειρηματικού πλαισίου, διότι η συγκεκριμένη απόφαση -εκτός του ότι παραβιάζει τους κανονισμούς- μπορεί να λειτουργήσει υπέρ συγκεκριμένων επιχειρηματικών κύκλων.
Στην αναφορά περιλαμβάνει όλες τις καταγγελίες που έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες από προέδρους άλλων ομάδων, όπως οι κύριοι Αλαφούζος, Σαββίδης, Βελλής, Κωστούλας και Κούγιας. Ζητά δε από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου να διερευνήσει το αξιόποινο των πράξεων και στρέφεται κατά παντός υπευθύνου.
Η αναφορά θα χρεωθεί σε αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο οποίος θα κρίνει εάν ξεκινήσει προκαταρκτική έρευνα, βάσει της αναφοράς του κ. Πάτση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου