Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Και η Αλόννησος είναι... μπλε!!!

"ΤΟ ΧΡΥΣΟ DEAL ΕΓΙΝΕ,ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ .ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΞΕΚΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ,ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ, ΑΣΦΑΛΕΣ ,ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΕΣΕΙΣ,ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΡΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
ΣΥΜΦΩΝΗΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΚΥΡΙΟ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΤΣΗ,ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ .ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ 4-5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ .ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΟΝΝΗΣΟ ΣΕ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΕ ΜΙΑ ΦΙΕΣΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ .
ΑΥΡΙΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE THΣ ΠΑΕ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ .ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΕ ΒΗΜΑΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΥ .FORZA ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924" .

Με την δημοσίευση αυτή ο προπονητής και ιδιοκτήτης των Ακαδημιών ποδοσφαίρου στην πανέμορφη Αλόννησο Χρήστος Άννης, προανήγγειλε μια πραγματικά μεγάλη συμφωνία με την ΠΑΕ Νίκη Βόλου!

Η οποία απλώνει τα φτερά της και στην Αλόννησο, από την οποία περιμένουμε τα ποδοσφαιρικά φυντάνια της, για να φορέσουν την φανέλα της Νικάρας στην Α΄Εθνική...

Η Νίκη μεγαλώνει, απλώνεται σε όλη την Μαγνησία και οπωσδήποτε κάνουμε λόγο για την νέα ποδοσφαιρική δύναμη που ανατέλλει στην ποδοσφαιρική Ελλάδα!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου