Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Κάψτε τον... καρνάβαλο!!!

Τα γιορτινά του φόρεσε ο ΑΣΚούλης και ο "βασιλιάς" καρνάβαλος ξεβρακώθηκε, προσφέροντας άφθονο γέλιο, χαρά και διασκέδαση στους καρναβαλιστές φίλους του!

Η κόκκινη "υπερ - ομάδα", έδειξε το αληθινό της πρόσωπο, αυτό που περιλαμβάνει έντονα τα στοιχεία της αποσύνθεσης και της διάλυσης, χάνοντας από κάποιον Παναιγιάλειο στο κατάμεστο από καρναβαλιστές ΕΑΚ με 0-1...
Ο πρωταθλητής προπονητής Μανώλης Ρόκα(ς) και ο έφηβος (τ)Σολάκης εκδιώχθηκαν κακήν κακώς, κοινώς με τις κλωτσιές δηλαδή και η παράσταση συνεχίζεται!
Μέρες που είναι, όταν οι μάσκες μπαίνουν, κάποιες φορές αποτυπώνουν και την σκληρή πραγματικότητα...
Κάψτε τον ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ τώρα!!!

2 σχόλια :

  1. KΑΗΚΑΝ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΤΑΣΕΙ ΤΟ ΕΘΙΜΟ...ΤΟΣΟ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΕΕ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΕΝΝΟΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.!! ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ? ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ Ε? ΤΟ ΠΡΩΗΝ<> ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΜΑΣ΄.Α ΡΕ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΤΣΗ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ. Α <> ΑΝΤΕ ΚΑΙ...ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή