Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Μ.Μ.Π. "Μέσα Μαζικής Προπαγάνδας"

Τα τοπικά Μέσα Μαζικής Προπαγάνδας κάνανε τη δουλειά τους πάλι και συνεχίζουν να την κάνουν. Προσπαθούν να μας μάθουν τη δικιά τους αριθμητική που μάθανε, ποιος ξέρει που! Η φωτογραφία μιλάει από μόνη της.
Όταν μας παρουσιάζουν τους φιλάθλους της Κασσάνδρας για 200 και τους δικούς μας για 400 τι να τους πεις;
Η φωτογραφία όμως τους ξεβρακώνει και δείχνει πραγματικά τη σαπίλα που υπάρχει στην πόλη μας, κυρίως στα Μ.Μ.Ε. Η Νίκη Βόλου και οι φίλαθλοι της όμως θα συνεχίσουν τον δίκαιο αγώνα τους και δεν έχουν ανάγκη τους "γυμνοσάλιαγκες" που σέρνονται. Όπως μέχρι τώρα παλέψανε μόνοι τους, έτσι θα συνεχίσουν και θα κάνουν από εδώ και πέρα. Μόνο όλοι αυτοί να μη τολμήσουν ξαφνικά να τρέξουν από πίσω και να ζητήσουν πράγματα. Το φτύσιμο και η απαξίωση θα είναι το λιγότερο που θα πάρουνε από τους Νικιώτες, που μια ζωή τους είχανε στην απομόνωση και στην απαξίωση όλα αυτά τα χρόνια.
Περαστικά σας λοιπόν! Έχουμε να σας προτείνουμε κάτι, εκεί στην Αγριά έχει ένα εργοστάσιο με ξύδι τοπικό... μπορείτε να πάτε να αγοράσετε όσο θέλετε άφθονο και να το καταναλώσετε.

4 σχόλια :

  1. Είστε αλήτες,κομπλεξικοί και μεμετια αλλιώς δε θα βάζατε φωτογραφία ένα λεπτό πριν το γκολ όταν η αυστριακή λαοθάλασσα είχε πεταχτεί στο ίντερνετ καφέ να παίξει άσο.
    Ντροπή σας ουουουου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΑΤΣΟΙ ΤV ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΙ ....ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ....ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 35 ατομα ειναι αυτοι ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mόνο και μόνο που περίμεναν τον αγώνα μεταξύ μας για να μαζευτούν 6000 φέτος τα λέει όλα για τον φόβο τους.Ολη τη χρόνια δεν ξεπέρασαν τους 3000.Οπαδοί κατηγορίας και αντινικιώτες μια ζωή! Γι αυτο θα παρουν αυτό που τους αξίζει φέτος...ΠΙΚΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή