Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Στα "δημοσιογραφικά" του Ταύρου ο πρόεδρός μας

Την καλύτερη... "φιλοξενία" έτυχε ο πρόεδρός μας στο γήπεδο του Ταύρου!
Τέτοια ήταν η "φιλοξενία" που ανάγκασε τον Ανδρέα Πάτση να παρακολουθήσει μεγάλο διάστημα του παιχνιδιού, από τα δημοσιογραφικά του γηπέδου, με την αποστολή του ...Blue Star fm 105,1 !

Ο πρόεδρός μας και η συνοδεία του, έγιναν στόχος από την φάση του πέναλτι των γηπεδούχων, όταν αυτοί ζήτησαν την κόκκινη κάρτα του Ζουλιώτη.
Με την φάση του γκολ της ισοφάρισης του Ανιέτε, τα πράγματα ξέφυγαν και ο πρόεδρός μας, αναγκάστηκε να μεταβεί στα δημοσιογραφικά του γηπέδου.
Εκεί τα μπουκάλια, αλλά και κάποια άλλα αντικείμενα που είχαν στόχο τον πρόεδρο αλλά και την δημοσιογραφική αποστολή του "μπλε" ραδιοφώνου της πόλης έδωσαν και πήραν!
Είναι χαρακτηριστικό ότι κανείς από την επίσημη ΠΑΕ του Φωστήρα δεν μπήκε στον κόπο να προστατεύσει τον πρόεδρό μας, ο οποίος αναγκάστηκε να φύγει από τα δημοσιογραφικά θεωρία σχεδόν 1 ώρα μετά το τέλος του παιχνιδιού.
Βέβαια αυτό που ακολούθησε μετά δεν περιγράφεται: Ο κόσμος της Νίκης, που κι αυτός υπέστη μια απίστευτη  ταλαιπωρία, αποθέωσε για μία ακόμα φορά τον πρόεδρο!
Μια αγκαλιά, κόσμος και πρόεδρος τραγουδούσαν συνθήματα για την Νίκη και την άνοδο που ξεπροβάλει, που έρχεται!!!    

3 σχόλια :

  1. Πηγαινε κατσε και εσυ ρε προεδρε με τους οπαδους μας και ας ερθουν να τα κανουν αυτα εκει αμα θελουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποια δημοσιογραφικά; Σαν καντίνα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι ναι αυτό ρε????ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΑΡΕ ΠΑΡΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙ,ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ,ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΜΠΥΡΑ..Α ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή