Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Και με ισοπαλία πάλι πρώτη η Νίκη

«Κουλούρια» στο ντέρμπι του Πανθεσσαλικού | onsports.grΉθελε, προσπάθησε, κόπιασε, μα... στάθηκε άτυχη κόντρα σε μία ομάδα που ήρθε στο Πανθεσσαλικό καλά "διαβασμένη" με μοναδικό στόχο να μην χάσει και που τελικά τα κατάφερε.
Έστω κι έτσι όμως η Νίκη έμεινε μόνη της στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά και το τέλος της 6ης αγωνιστικής των play off!

Ο βαθμός που αποκόμισε από το ματς με τα Ψαχνά, της επέτρεψε να είναι μόνη πρώτη και το πρώτο φαβορί για την άνοδο...
Βέβαια αν το φάουλ του Αντόνιο Ανιέτε στο 45΄ δεν χτυπούσε στο δοκάρι και κατέληγε στα δίχτυα των φιλοξενουμένων, τώρα τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά για την ομάδα μας.
Θα είχε άλλο βαθμολογικό "αέρα" αφού οι ισοπαλίες στο Καυτανζόγλειο και στο Αιγίνιο, ήταν... "κουτί"!
Έστω κι έτσι όμως η ομάδα μας είναι μόνη πρώτη και καλείται να υπερασπίσει την πρωτιά της, στον επόμενο σταθμό της ανόδου: Στο Καυτανζόγλειο στάδιο της Θεσσαλονίκης, εκεί που στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, πέτυχε μία παλικαρίσια νίκη...
Όλο το ματς στο Πανθεσσαλικό, κρίθηκε στο 45΄ λοιπόν, όταν ο Ανιέτε εκτέλεσε άψογα ένα φάουλ έξω από την περιοχή του Αθανασόπουλου, όμως η μπάλα χτύπησε στην ρίζα του δοκαριού!
Η τύχη δεν ήθελε τον Ισπανό "γκολεαδόρ", όμως η Νίκη είναι μόνη πρώτη σε ένα πρωτάθλημα που βαδίζει με ρυθμούς "χελώνας" από βαθμολογικής άποψης πάντα.
Οι αγωνιστικές περνάνε, η κούραση σωματική και ψυχολογική, φαίνεται όλο και περισσότερο σε όλες τις ομάδες του τουρνουά, εννοείται και στην δική μας...
Συγκινητική και πάλι η παρουσία του κόσμου, ο οποίος παρά την ισοπαλία, στο τέλος χειροκρότησε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας...    

 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Ζουλιώτης (84' Μπιτσάκος), Σοϊλέδης, Γιώτας, Ρεπετσάς, Πινιέιρο, Σουλίδης, Μανουσάκης (84' Ακασού), Ρονκάτο (60' Ισαάκ), Ανιέτε, Τζιώρας.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος, Παλαιολόγος, Παληγεώργος, Μπακομήτρος, Τζανής, Γκεμίσης, Τσιμότζι, Καλαϊτζίδης (62' Μπουμάλ), Ντελέκος (46' Κρητικός), Ντινιωτάκης (33' Τσούτσης), Σταματής.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου