Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Restart για τους παλαίμαχους της Νίκης!

Δεν είναι δυνατόν μία ομάδα όπως η Νίκη Βόλου, να μην έχει ενεργούς στο πλευρό της, την... παλαιά φρουρά!
Ή αλλιώς τους παλαιμάχους της...
Τους ποδοσφαιριστές που πέρασαν από την ομάδα, τίμησαν την φανέλα της, αγαπήθηκαν από τον κόσμο και γενικά αποτελούν μέρος της ιστορίας της.

Είναι αλήθεια πως τα τελευταία χρόνια υπήρξε ένα κενό στον τομέα αυτό, αφού η παλαίμαχοι της Νίκης απουσίαζαν.
Η διοίκηση του Ανδρέα Πάτση θεωρεί ότι ο συγκεκριμένος τομέας πρέπει να επαναδραστηριοποιηθεί, αφού ο ίδιος ο πρόεδρος θεωρεί τους παλαίμαχους της Νίκης Βόλου αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου.
Έτσι το πρωί της Τετάρτης (2/4) αντιπροσωπεία "βετεράνων" παικτών της Νίκης η οποία αποτελούταν από τους Τάκη Τσόχα, Ανδρέα Μητρομάρα και Στράτο Μαντζανά, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Ανδρέα Πάτση και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις πάνω στον τομέα αυτό.
Η Νίκη σε λίγες ημέρες ξεκινά την μεγάλη προσπάθεια για την άνοδο στην Super League και θα πρέπει να μπει στην "μάχη" ενωμένη και δυνατή.
Για να γιορτάσουμε τα 90 χρόνια έτσι όπως αρμόζει στην μεγάλη Νίκη Βόλου!!!
  

3 σχόλια :

  1. έτσι μπράβο όλοι μια γροθιά κοντά στην ομάδα! μπράβο στους 3 παίκτες μας για την πρωτοβουλία. να ακολουθήσουν και άλλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Τσόχας η ο Τσόγκας???

    ΑπάντησηΔιαγραφή