Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Φύγαμε για Super League... αρχή με Αιγινιακό στο "σπίτι" μας!!!

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των πλέι οφ με την Νίκη Βόλου να αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα τον Αιγινιακό στο Πανθεσσαλικό, σ΄ ένα ματς που η ομάδα μας θέλει και θα πάρει την πρώτη της νίκη!
Την ίδια ώρα στην Κέρκυρα, η Κασσιόπη θα υποδεχτεί τον ΑΣΚ Ολυμπιακό, στο ντέρμπι των πρωτοπόρων, κάτι που σημαίνει ότι η Νίκη από την πρώτη κι όλας αγωνιστική, μπορεί να μαζέψει την διαφορά!

Ας δούμε το πρόγραμμα της Νίκης:

Α΄ ΓΥΡΟΣ

Τετάρτη 9 Απριλίου
ΝΙΚΗ - Αιγινιακός

Κυριακή 13 Απριλίου
ΑΣΚ Ολυμπιακός - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μ. Πέμπτη 17 Απριλίου
ΝΙΚΗ - Κασσιόπη

Τετάρτη 23 Απριλίου
ΝΙΚΗ - Χανιά

Κυριακή 27 Απριλίου
Φωστήρας - ΝΙΚΗ

Τετάρτη 30 Απριλίου
ΝΙΚΗ - Ψαχνά

Κυριακή 4 Μαΐου
ΑΕΠ Ηρακλής - ΝΙΚΗ


Β΄ ΓΥΡΟΣ

Τετάρτη 7 Μαΐου
Αιγινιακός - ΝΙΚΗ

Κυριακή 11 Μαΐου
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΑΣΚ Ολυμπιακός

Τετάρτη 14 Μαΐου
Κασσιόπη - ΝΙΚΗ

Τρίτη 20 Μαΐου
Χανιά - ΝΙΚΗ

Σάββατο 24 Μαΐου
ΝΙΚΗ - Φωστήρας

Τετάρτη 28 Μαΐου
Ψαχνά - ΝΙΚΗ

Κυριακή 1 Ιουνίου
ΝΙΚΗ - ΑΕΠ Ηρακλής

2 σχόλια :

  1. Γιατί κάνει μπαμ οτι οι 2 πρώτοι θα ειναι η νέα δημητριάδα και εμείς? δεν ξέρω το νιώθω πολύ βλέποντας το πρόγραμμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τις ομάδες που διεκδικούν άνοδο το ευκολότερο πρόγραμμα το έχει ο Ηρακλής αφού μέχρι την 4η αγωνιστική δεν παίζει ντέρμπυ. Η Νίκη αντίθετα παίζει με τους 2 πρωτοπόρους και με τα 2 ισχυρότερα αουτσάιντερ. Κάνοντας 3 νίκες εντός και παίρνοντας τουλάχιστον ισοπαλία από τον ΑΣΚ κατά πάσα πιθανότητα έχει κάνει άλμα για άνοδο. Και αν στη 1η αγωνιστική ΑΣΚ και ΚΑσσιόπη είναι ισόπαλοι και πάμε τη διαφορά στους 2 πόντους, τότε θα τρέμουν και τα πόδια τους. Πάντως 12 βαθμοί θεωρώ ότι είναι απολύτως εφικτοί αν δεν υπάρχουν εξωγεννείς παράγοντες για την ομάδα μας.

      Διαγραφή