Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Χρήστος Τζιώρας: "Μπορούμε την πρώτη θέση, πάμε για την άνοδο στην Super League!"

Ο Χρήστος Τζιώρας μίλησε για το "διπλό" της Νίκης επί του Ολυμπιακού Βόλου και το στόχο της ανόδου στη Super League.
Ο πρώτος σκόρερ της Νίκης Βόλου αναφέρθηκε στα play off, στη δυνατότητα της ομάδας του να κατακτήσει την πρώτη θέση, στο πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια, αλλά και στο όνειρο της Super League.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6: Για την επικράτηση της Νίκης Βόλου στην έδρα του Ολυμπιακού Βόλου: «Ήταν ένα πολύ σπουδαίο ματς και χρειαστήκαμε να έχουμε και την τύχη με το μέρος μας. Σε αυτά τα παιχνίδια δεν μετράει τίποτα άλλο από το τελικό αποτέλεσμα. Δεν έχει σημασία για εμάς το 0-1. Μετά το άτυχο αποτέλεσμα στον Αιγινιακό, καταφέραμε λίγη τύχη και καλή τακτική να κερδίσουμε».

Για την εικόνα του συγκεκριμένου ματς, ύστερα από την ήττα στο πρώτο ματς των πλέι οφ της Football League: «Μπήκαμε με την νοοτροπία να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας στα πλέι οφ και φάνταζε απίθανο να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Αν είχαμε 2 στις 2 ήττες θα ήταν δύσκολο να φτάσουμε τον πρωτοπόρο της διαδικασίας. Η κατάσταση είναι πολύ καλή στα αποδυτήριά μας».

Για την περσινή σεζόν: «Έχουμε την τύχη να έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή (Αλέκο Βοσνιάδη), ο οποίος μας δίνει την στρατηγική με την οποία θα αντιμετωπίσουμε τον κάθε αντίπαλο. Έχουμε καλά αποδυτήρια, καλή ψυχολογία και αυτό μετράει περισσότερο από την σωματική κατάσταση».

Για το γεγονός ότι είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας: «Εκείνο που με ενδιαφέρει πως θέλω να σκοράρω και να κερδίζει η ομάδα. Αυτό με ενδιαφέρει και αυτό χαίρομαι περισσότερο. Χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα να πάρει τους βαθμούς που έπρεπε. Θέλω να ευχαριστήσω και τους συμπαίκτες μου για αυτή την επιτυχία».

Για την παρουσία του στη Νίκη Βόλου: «Τον περασμένο Γενάρη βρέθηκα στη Νίκη Βόλου, ήμουν ένας από τους λίγους που παρέμειναν το καλοκαίρι στην ομάδα και με τη δουλειά που έκανα επιβραβεύομαι με τα αποτελέσματα της ομάδας και την προσωπική μου απόδοση».

Για το αν μπορεί να αλλάξει η κατάσταση στην κορυφή των πλέι οφ: «Σίγουρα μπορεί να μπει κάποια ομάδα σφήνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και την Κέρκυρα. Ο Αιγινιακός είναι πολύ καλή ομάδα. Και εμείς μπορούμε να πάρουμε την πρώτη θέση, κάτι που ευελπιστώ ότι θα πετύχουμε. Ο Ολυμπιακός κέρδισε με πολύ τύχη την Κέρκυρα, έχασε από εμάς και σε λίγο καιρό θα τον αντιμετωπίσουμε ξανά. Το πρωτάθλημα είναι πολύ δυνατό και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει την εξέλιξη που μπορεί να έχει».

Για την συμμετοχή στη Σούπερ Λίγκα: «Σίγουρα είναι ένας στόχος, το θέλω και είναι βασική μου επιβίωση. Είναι ένα από τα όνειρα που μπορεί να έχει ένας νεαρός σε ηλικία ποδοσφαιριστής».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου