Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Πρώτη και καλύτερη η Νικάρα!

«Χ»αμογελάει η Νίκη | onsports.gr
Παρά την ισοπαλία με τον ΑΣΚΟύλι, η Νίκη φιγουράρει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας των Play Off, μετά και την 9η αγωνιστική!
Η ομάδα μας ήθελε, είχε τις ευκαιρίες, αλλά δεν τα κατάφερε...
Λίγο η ατυχία, περισσότερο ο διαιτητής Καλογερόπουλος που φρόντισε να "κιτρινίσει" νωρίς - νωρίς τα δύο αμυντικά χαφ της Νίκης Ακασού και Μπιτσάκο, ενώ ανέκοψε πολλές φορές τους Τζιώρα και Ανιέτε με ανύπαρκτα επιθετικά φάουλ, έφεραν αυτή την ισοπαλία στο ντέρμπι με τους "κόκκινους", οι οποίοι για ένα ακόμα παιχνίδι είχαν "σύμμαχο" την διαιτησία.
Έστω κι έτσι όμως η ομάδα μας είναι μόνη στην κορυφή και καλπάζει προς την άνοδο!
Και αν στο 10΄ ο Τζιώρας ήταν περισσότερο τυχερός στο τετ - τα - τετ που τον έβγαλε ο Ανιέτε, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.
Πάντως και ο ΑΣΚΟ είχε την ευκαιρία του, όταν ο Καρίλ σημάδεψε το δοκάρι του Αποστολίδη.
Προς το τέλος του α'  μέρους η Νίκη πίεσε πάρα πολύ και είχε πολύ καλές στιγμές, με δύο δυνατά σουτ του Ρονκάτο, ενώ ο Ανιέτε στο 43΄ σούταρε μέσα από την περιοχή μετά από μπαλιά του Μανουσάκη, αλλά ο Γκίτκος του είπε όχι.
Η αποβολή του Μπιτσάκου με 2η κίτρινη στο 53΄ έφερε τα πάνω - κάτω στο παιχνίδι, που έγερνε προς την Νίκη αλλά όταν άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες ο ΑΣΚΟ αναθάρρησε. Απόλυτα λογικό...
Και όμως η Νίκη είχε την τεράστια ευκαιρία να σκοράρει, όταν σουτ του Άρη Σοϊλέδη στο 65΄ λεπτό, ανάγκασε τον Γκίτκο να πέσει, να βρει με τις άκρες των δακτύλων του την μπάλα και αυτή να πάει στην ρίζα του δοκαριού!!!
Μεγάλη στιγμή για την ομάδα μας, η οποία αν και με παίκτη λιγότερο ήταν αυτή που πίεζε και έψαχνε το γκολ.
Στο 67΄ πάντως οι ισορροπίες αποκαταστάθηκαν αφού ο Κατσίκης έδειξε πόσο "βρώμικος" παίκτης είναι (δεν είναι τυχαίο ότι δεν τον θέλουν ούτε ζωγραφιστό στον ΑΣΚΟ) όταν χτύπησε εκτός φάσης τον Ακασού.
Ο διαιτητής, ναι ακόμα και αυτός ο Καλογερόπουλος, δεν ήταν δυνατόν να μην αποβάλει με απ΄ ευθείας κόκκινη τον Κατσίκη...
Η Νίκη που έτσι κι αλλιώς ήταν ανώτερη, έχασε την super ευκαιρία να πάρει το ντέρμπι και να πατήσει και με τα δύο πόδια στην Super League στο 85΄, όταν ο Ανιέτε με έξυπνο χτύπημα φάουλ έβγαλε τον Ισαάκ φάτσα - άρτα με το γκολ, όμως η μπάλα έπαιξε ένα ύπουλο παιχνίδι στον Ισπανό.
Ο Ισαάκ λοιπόν έφευγε μόνος με τον Γκίτκο και ετοιμαζόταν να τον κεραυνοβολήσει, την στιγμή που έκανε γκελ στο βρεγμένο χορτάρι για να γλιστρήσει και να χαθεί από την κατοχή του.
Ήταν σαν να μπήκε ένα αόρατο πόδι και να έδιωξε την μπάλα!
Το τελικό 0-0 βρήκε τους 10.000 περίπου φίλους της ομάδας μας, να στενοχωριούνται που η Νίκη δεν κέρδισε, όμως καταχειροκρότησαν τους παίκτες μας, οι οποίοι βαδίζουν με σταθερά βήματα προς την άνοδο...
Ο επόμενος "σταθμός" μας, η Κέρκυρα...

    ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Σοϊλέδης, Πινιέιρο (56' Γκότοβος), Ακασού (72' Ισαάκ), Μπιτσάκος, Μανουσάκης, Ρονκάτο, Ανιέτε (88' Παπαδόπουλος), Τζιώρας.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Νίκος Παντελής): Γκίτκος, Γιαλούσης, Αρβανίτης, Μελίσσης, Κατσιαρός, Ρόκας, Κριστόμπαλ (20' λ. τρ. Πινδώνης), Καρίλ (51' λ. τρ. Κατσίκης), Μόνχε (70' Νικολιάς), Μπρέσκα, Γκούρμα.
 
  

3 σχόλια :

  1. ΝΙΚΑΡΑ ΓΕΡΑ
    ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ
    ΔΙΠΛΟ
    ΔΙΠΛΟ
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ..........................................................................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 10000 κοσμος χειροκροτουσε συνεχως την ομαδαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΙΚΗ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ - Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΙΚΑΡΑ Α ΕΘΝΙΚΗ-ΔΙΠΛΟ ΣΤΑ ΚΟΤΟΠΑΓΑΝΕΛΙΑ [ΚΑΣΙΟΠΗ-ΚΕΡΚΥΡΑ] ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ....ΦΟΡΤΣΑ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή