Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΝΙΚΗ... Σούπερ Λίγκας

Η Νίκη Βόλου κατάφερε να πάρει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του μίνι-πρωταθλήματος, αυτή των Χανίων. Σε ένα αρκετά σκληρό ματς με αρκετό πάθος, ένταση, αποβολές και διακοπές, το γκολ του Ανιέτε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά.
Οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές ευκαιρίες να ισοφαρίσουν για να πάρουν τουλάχιστον έναν βαθμό και να επιστρέψουν στο… κόλπο των πρώτων θέσεων, όμως, η Νίκη κράτησε το 1-0 ως το φινάλε και έφτασε έτσι στους 20 βαθμούς, δυο πίσω από την πρωτοπόρο Κέρκυρα.
Αξίζει να σημειωθεί πως το ματς ήταν ιδιαίτερα δυνατό, με μεγάλη ένταση και σκληρά μαρκαρίσματα. Απόρροια όλων αυτών, η αποβολή του Μπουντούπουλου των Χανίων στο 83’ αλλά και του σκόρερ της Νίκης, Ανιέτε, στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων. Πάντως, ο άσος της Νίκης πήρε εξ επί τούτου τη δεύτερη κίτρινη στο φινάλε του ματς, γιατί είχε συμπληρώσει επτά κίτρινες κάρτες και δεν ήθελε να χάσει δυο από τα τρία εναπομείναντα ματς του μίνι-πρωταθλήματος.

ΧΑΝΙΑ (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Παπατζίκος, Μανωλάς, Παγώνης, Πιθαρούλης, Πότσι, Πάγκαλος, Γκούμας (75' Λουκίνας), Βασιλόγιαννης, Μαραγκουδάκης, Κοσταντίνοφ (63' Μπουντόπουλος)
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Γκότοβος, Σοϊλέδης, Πινιέιρο, Μπιτσάκος, Μανουσάκης (78' Μπακάλης), Ανιέτε, Σουλίδης (62' Ισαάκ), Τζιώρας (86' Ρονκάτο)

1 σχόλιο :

  1. ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΦΩΝΗ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΜΠΛΕ.ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΝΕΒΕΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή