Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Πάρτε το χαμπάρι ΑΝΕΒΗΚΑΜΕ!!!

Πολύ κοντά στην παρθενική της παρουσία στην Σούπερ Λιγκ και στην επιστροφή της στην κορυφαία κατηγορία της χώρας μετά από 48 χρόνια, βρίσκεται η Νίκη Βόλου! Η ομάδα του Βόλου, βλέπει για πρώτη φορά μετά το 1961 για τα καλά την άνοδο στην πρώτη Εθνική, μετά και την νίκη της επί του Ηρακλή Ψαχνών με 2-1.


Το παιχνίδι στα Ψαχνά ήταν ζωής ή θανάτου για τους γηπεδούχους και η πρώτη από τις δύο ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους ώστε να... κλειδώσουν μία θέση στην πρώτη τριάδα.

Μετά τα πρώτα λεπτά που οι δύο ομάδες έψαχναν τα πατήματά τους, η Νίκη Βόλου έχασε τις πρώτες της ευκαιρίες. Στο 10', στο 14' και στο 16' ο Τζιώρας δεν μπόρεσε να νικήσει τον Αθανασόπουλο! Αρχικά το σουτ του πέρασε άουτ, στη συνέχεια οι δύο πολύ καλές κεφαλιές του η πρώτη αποκρούστηκε και η δεύτερη πέρασε ελάχιστα άουτ...

Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν κάπως στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς όμως να καταφέρουν να απειλήσουν σχεδόν καθόλου την εστία της Νίκης Βόλου. Οι φιλοξενούμενοι πήραν και πάλι την κατοχή στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους και έφτασαν δύο φορές πολύ κοντά στην ισοφάριση, όταν αρχικά στο 44' ο Πινιέρο βρήκε εξαιρετικά τον Μανουσάκη και αυτός με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και ένα λεπτό μετά ο Τζιώρας απέφυγε και τον Αθανασόπουλο, αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια ισόπαλες στο 0-0, με την Νίκη Βόλου να νιώθει δίκαια αδικημένη από αυτό το σκορ.

Ότι δεν κατάφεραν να πετύχουν στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι το έκαναν στο δεύτερο λεπτό της επανάληψης. Στο 47' λοιπόν, ο Σοϊλέδης έκανε το σουτ, η μπάλα έφτασε στον Τζιώρα και αυτός με πλασέ από κοντά έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι, ανέβηκαν και έψαξαν την ισοφάριση, φτάνοντας κοντά σε αυτήν στο 54', όταν ο Ντάνιελ σούταρε, η μπάλα βρήκε στον Ζουλιώτη και έφυγε λίγο έξω...

Στο 66' όμως, ο Ηρακλής Ψαχνών κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση! Ο Ντάνιελ σέντραρε από τα δεξιά, ο Αποστολίδης έκανε κακή έξοδο βρήκε ελάχιστα την μπάλα και ουσιαστικά την έστρωσε στον Ντελέκο και αυτός με πλασέ έφερε το ματς στα ίσα. Το 1-1 όμως δεν έμεινε για πολύ, μιας και οι γηπεδούχοι στο 71' έφτασαν στο 1-2 όταν ο Ζουλιώτης έκανε το σουτ, η μπάλα έφτασε στον Ισαάκ και αυτός με όμορφο πλασέ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του.

Από εκεί και πέρα δεν είχαμε καμία άλλη μεγάλη ευκαιρία για κάποια ομάδα, το 2-1 υπέρ της Νίκης παρέμεινε και έβαλε τέλος στις όποιες ελπίδες είχε ο Ηρακλής Ψαχνών για την είσοδό του στα μπαράζ. Από την άλλη, η ομάδα του Βόλου βρίσκεται ότι και να γίνει στα μπαράζ και απέχει μόλις έναν βαθμό από την επιστροφή της στην Σούπερ Λιγκ μετά από 48 χρόνια!

Ηρακλής Ψαχνών (Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος, Β. Πατσατζόγλου (83' Ντινιωτάκης), Παλαιολόγος, Μπακομήτρος, Παληγεώργος (46' Ντελέκος), Χ. Πατσατζόγλου, Τζανής, Οχάντζα (20' λ. τρ. Καλαϊτζίδης), Σταματής, Κρητικός, Γκμπαγκουιντί.

Νίκη Βόλου (Αλέκος Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Γκότοβος, Σοϊλέδης, Μπιτσάκος (83' Ακασού), Πινιέιρο, Σουλίδης (59' Ισαάκ), Μανουσάκης, Ανιέτε (74' Μπακάλης), Τζιώρας.

2 σχόλια :

  1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΧΑΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗΣ.Η ΜΑΝΑ ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΕΜΠΡΟΣ ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΗ ΘΕΑ .ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΚΕΣ ΦΕΡΑΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ.Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ.....ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Α ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΜΠΕΟΣ

    ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή