Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Α. Πάτσης: Δεν μπορεί το κάθε παρτάλι και καθένας που έχει πάθει άνια, να θίγει και να λέει βλακείες.

Ενοχλημένος ο Ανδρέας Πάτσης από δημοσιεύματα που φέρουν τον ίδιο να είναι υπεύθυνος για τη δέσμευση των τραπεζικών του λογαριασμών, λόγω ότι δεν ήταν συνεπής στις ρυθμίσεις των οφειλών της ΠΑΕ Νίκη Βόλου προς την εφορία, με τηλεφωνική του παρέμβαση στο ραδιόφωνο του BlueStarFM, έδωσε τη δική του εκδοχή, εξαπολύοντας παράλληλα ευθεία επίθεση προς τον κ. Γιώργο Καρεκλίδη, δημοσιογράφο και εκδότη της εφημερίδας «Μαγνησία» αλλά και ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας "magnesiasports.gr" όπου και δημοσιεύτηκε το σχετικό άρθρο.

Τα κυριότερα αποσπάσματα από την τηλεφωνική παρέμβαση του Ανδρέα Πάτση και τα ηχητικά αποσπάσματα των τοποθετήσεων των δύο αντρών:
«Δεν μπορώ να καταλάβω μερικούς ανθρώπους και αναφέρομαι προφανώς σε ραδιοφωνική εκπομπή του κ. Καρεκλίδη. Εγώ σέβομαι τον κάθε δημοσιογράφο, την άποψή του και οτιδήποτε λέει. Αυτό όμως που δεν μπορώ να δεχτώ και να σεβαστώ είναι η άγνοια, η αμορφωσιά και η εμπάθεια. Δημιουργήθηκε λοιπόν ένα θέμα που νομίζω ότι είναι γνωστό σε όλους. Υπάρχει μια δέσμευση λογαριασμών, κατά την άποψη τη δική μου τη νομική, των συνεργατών μου και των ειδικών φοροτεχνικών κακώς δεσμεύτηκαν οι δικοί μου λογαριασμοί. Αυτό είναι ένα θέμα το οποίο πλέον θα επιληφθεί η δικαιοσύνη να δώσει τη διέξοδο η οποία θα απαιτηθεί το προσεχές διάστημα, το οποίο βέβαια μπορεί να είναι ένας μήνας, δύο, τρεις... θα δούμε. Επί της ουσίας θα ήθελα να πω σε κάθε κατεύθυνση – και προς τον κ. Καρεκλίδη - ότι όταν ανοίγουμε το στόμα μας να βουτάμε λίγο τη γλώσσα μας στο μυαλό μας προτού μιλήσουμε. Το να πιάνουμε ένα μικρόφωνο και να βγάζουμε εμπάθεια, μίσος, κακία και να δημιουργούμε αντιπερισπασμούς, να δημιουργούμε προβοκατόρικες ενέργειες, δεν βοηθάει κανέναν, πολύ δε περισσότερο αυτόν που κρατάει το μικρόφωνο και θέλει να λέει ότι είναι δημοσιογράφος και πρεσβεύει μια ανεξάρτητη δημοσιογραφία.
Έγραψε και προχθές αν θυμάμαι για το θέμα ότι χάθηκε η ρύθμιση και εξαιτίας αυτού του γεγονότος... Στη σπουδή του πάνω να κατηγορήσει τη Νίκη Βόλου λέει ασυναρτησίες και βλακείες. Είμαι υποχρεωμένος να βγω μόνο και μόνο για να αποκαταστήσω την αλήθεια, διότι δυστυχώς πάνω σ' αυτές τις βλακείες και τις λασπολογίες πρέπει να τοποθετείσαι καλώς ή κακώς. Το θέμα των όποιων ρυθμίσεων δεν έχει να κάνει σε τίποτα με τους ελέγχους που διεξάγονται στη Νίκη Βόλου. Σε τίποτα δεν έχει να κάνει αυτό. Είτε η ρύθμιση υπήρχε είτε όχι. Ο κ. Καρεκλίδης αγνοεί προφανώς ότι η ρύθμιση στην εφορία – και το 'χε πει και ο κ. Τσαμπινός σε μια συνέντευξή του – τηρείται κανονικότατα εξού και η Νίκη Βόλου μέχρι προσφάτως έπαιρνε κανονικά τη φορολογική της ενημερότητα. Άρα ποιες ρυθμίσεις χαθήκανε και εξαιτίας αυτού του γεγονότος βρεθήκαμε σε δυσχερή θέση; Τουναντίον τώρα είμαστε σε δυσχερή θέση να ικανοποιήσουμε τις ρυθμίσεις τις οποίες έχουμε με το δημόσιο. Αυτό είναι το πρώτο. Άρα λοιπόν οι ρυθμίσεις πληρώνονται κανονικότατα, το θέμα των ρυθμίσεων δεν έχει να κάνει σε τίποτα με τον τακτικό έλεγχο ο οποίος διεξάγεται για την δεκαετία του 2002 – 2010... σε καμία περίπτωση δεν έχει να κάνει μ' αυτό το πράγμα και δεν έχουν καμία σχέση τα δύο πράγματα μεταξύ τους. Άρα λοιπόν αυτό το πράγμα είτε από άγνοια, είτε από βλακεία, είτε από έλλειψη γνώσεων , είτε από εμπάθεια κακώς διακινείται από την πλευρά του κ. Καρεκλίδη.
Τώρα η δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών πρέπει να κάνω και κάποια μαθήματα σε κάποιους ανθρώπους δεν είναι κακό. Ας δεχτεί λοιπόν ο κ. Καρεκλίδης να του κάνει μαθήματα νομικής και οικονομικής φύσεως κάποιος πολύ νεότερός του , τα οποία θα τον βοηθήσουν στη συνέχεια της λειτουργίας του ως δημοσιογράφου. Όταν δεσμεύεται ένας λογαριασμός αυτό τι σημαίνει; Ότι οτιδήποτε υπάρχει μέσα παρακρατείται υπέρ του δημοσίου εάν και εφόσον φτάσει η ώρα που θα πρέπει να πληρωθεί. Δεν μπορούν αυτοί οι λογαριασμοί να γίνονται αποδέκτες χρημάτων, δηλαδή ότι χρήμα μπει μέσα σ' αυτούς τους λογαριασμούς δεν μπορεί να βγει και ότι υπάρχει μέσα δεν βγαίνει. Αυτός είναι ο κανόνας περί δέσμευσης χρημάτων. Το αν υπήρχαν χρήματα ή δεν υπήρχαν στους δικούς μου προσωπικούς τραπεζικούς λογαριασμούς, πόσα υπήρχαν φαντάζομαι ότι ο κ. Καρεκλίδης θα πρέπει να είναι σε συνέργεια με την εφορία, με την τράπεζα της Ελλάδας και τις λοιπές τράπεζες για να γνωρίζει τι ακριβώς είχα εγώ. Εάν έχει αυτές τις διασυνδέσεις τότε μπορεί να έχει κι άλλες για να μου τις αποδεσμεύσει ο κ. Καρεκλίδης αφού έχει τη δυνατότητα να σπάει το απόρρητο των τραπεζικών λογαριασμών και να γνωρίζει τα χρήματα που διακινούνται από τους δικούς μου λογαριασμούς.
Τρίτον το αν έχω ή δεν έχω χρήματα αυτό δεν αφορά τον κ. Καρεκλίδη. Το ερώτημα όμως που θα μπορούσε να μας πει ο κ. Καρεκλίδης και ο οποιοσδήποτε θέλει να τοποθετηθεί πάνω σ' αυτό το πράγμα είναι πως μπορώ εγώ αυτή τη στιγμή, με δεδομένη τη δέσμευση των λογαριασμών, να διακινήσω χρήματα προς τις υποχρεώσεις της ομάδας. Δηλαδή να πάω στην τράπεζα να δώσω μια εντολή και να περάσουν χρήματα όπου έχει υποχρέωση η ομάδα για να έχει την εύρυθμη λειτουργία της, όπως την έχει μέχρι σήμερα. Εκτός αν κάποιοι, οι οποίοι έτσι έχουν συνηθίσει, είχαν μάθει να διακινούν μόνο μαύρα χρήματα. Θα ήθελα λοιπόν να πω σε όλους και σ' αυτόν που έριξε αυτή την άμεση ή έμμεση μομφή προς το πρόσωπό μου ότι ο Πάτσης ουδέποτε διακινούσε ή διακινεί ή θα διακινήσει μαύρα χρήματα. Αυτά που έκαναν κάποιοι άλλοι, δεν είμαι όμοιός τους και μη νομίζουν πως στο πρόσωπό μου βρήκαν συνεταίρο. Θα ήθελα να πω εν κατακλείδι ότι και ο ίδιος σε λίγες μέρες θα δεσμευτούν οι λογαριασμοί του, και τότε να δούμε τι σημαίνει η δέσμευση διότι ως παλιό μέλος της διοίκησης είναι στην επόμενη φάση των 110 ατόμων των διοικήσεων της Νίκης Βόλου από την δεκαετία 2002-2012».
Ο Ανδρέας Πάτσης αναφέρθηκε και στο συμβάν όπου παίκτες της Νίκης είχαν τυχαία συνάντηση με υποψήφιο Δήμαρχο, όπου, όπως υποστήριξε ο πρόεδρος της κυανόλευκης ΠΑΕ δέχθηκαν τα ειρωνικά του σχόλια.

 Ο κ. Καρεκλίδης με τηλεφωνική του παρέμβαση στο ραδιόφωνο του Blue Star FM, αμέσως μετά, απάντησε στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Νίκη Βόλου.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, επανήλθε και με νέα παρέμβαση και είπε τα εξής:
«Δεν βγαίνεις στα ραδιόφωνα για να κάνεις αυτές τις ερωτήσεις. Βγαίνεις στα ραδιόφωνα γιατί κάποιους εξυπηρετείς, γιατί κάποιος σε έβαλε, ή από γεροντική άνια. Δεν μπορεί το κάθε παρτάλι και καθένας που έχει πάθει άνια, να θίγει και να λέει βλακείες. Είναι μέτοχος. Μπήκε την τελευταία στιγμή όταν βγήκαν τα ονόματα κι από κει και πέρα αν έχει τέτοιες απορίες να τις βάλει στο σώμα των μετόχων και στη Γενική Συνέλευση. Και μόνο ότι θέτει τα ερωτήματα αυτά μέσω του ραδιοφώνου, δείχνει το ήθος του, το μυαλό του και τη σκοπιμότητα του. Άλλο απόψεις, άλλο τα ψέματα, άλλοι οι αναλήθειες και οι κακίες. Τι αμφισβητεί αυτή τη στιγμή; Τι πράγμα; Όταν ο κ. Καρεκλίδης παρακάλαγε εμένα όταν είχα κάποιες νομικές υποθέσεις να τον διευκολύνω, όταν χρώσταγε δεξιά και αριστερά, όταν ερχόταν για κάποιες άλλες υποθέσεις σε μένα, να προσέχει πάρα πολύ τι λέει και αν θέλει να μάθει ας έρθει. Αυτά του λένε να ρωτήσει. Είναι προφανές. Ο λαός της Νίκης Βόλου που είναι μέτοχοι, γνωρίζουν και θέτουν στη ΓΣ τα ερωτήματα τους. Δεν θα αφήσω τέτοια τυπάκια να λειτουργήσουν έτσι για την ομάδα. Ας κάτσουν στο σκοτάδι που είναι και θα τους βρω εγώ εκεί πέρα. Δεν θα παίξει κανείς με αυτή την ομάδα, αυτή τη στιγμή. Έχει το δικαίωμα να έρθει στη ΓΣ και να ρωτήσει ως μέτοχος. Επειδή επιλέγει το σκότος ας κάτσει εκεί. Δεν θα αφήσω αυτή την κρίσιμη στιγμή κανέναν μα κανέναν να παίξει με αυτό τον κόσμο. Αρκετά έπαιξαν όλοι τους. Η καλύτερη συμβουλή είναι η σιωπή. Και η σιωπή δεν σημαίνει ότι θα τους δώσω άλλοθι».

4 σχόλια :

  1. ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΟΣΟ Η ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΑΛΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΛΑΧΗ ΤΩΡΑ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ....ΠΟΝΤΙΑΚΟ "ΛΟΜΠΙ" ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ (...ΙΔΗΣ) ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΤΑΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πατση κρατα γερα,ο κοσμος σε στιριζει,δν ειναι καθολου τυχαιο που ο πολεμος εναντιων της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ κορυφωνεται τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή