Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Θύμιζε κάτι από Λατινική Αμερική...

Τα φετινά πλέι οφ της Football League δεν εντυπωσιάζουν μόνο με τα εξαιρετικά ματς που προσφέρουν και τη συναρπαστική τους εξέλιξη σε όσους τα παρακολουθούν αλλά και με τις πολύ όμορφες εικόνες.


Μία από αυτές έλαβε χώρα χθες το μεσημέρι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο όπου οι περίπου 8.000 οπαδοί της Νίκης Βόλου κατά την είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο έκαναν το στάδιο να θυμίζει κάτι από Λατινική Αμερική.

Τα χιλιάδες λευκά χαρτάκια στον θεσσαλικό ουρανό, σε συνδυασμό με τα μπλε καπνογόνα, δημιούργησαν μια άκρως ποδοσφαιρική σκηνή που θα μείνει χαραγμένη για πολύ καιρό τόσο στους οπαδούς της Νίκης αλλά και σε αυτούς που παρακολούθησαν την αναμέτρηση από το συνδρομητικό κανάλι.

Γενικότερα πάντως η παρουσία των φίλων της Νίκης είναι πιθανότατα η μαζικότερη τη φετινή αγωνιστική περίοδο στην κατηγορία (άλλωστε λίγες είναι οι ομάδες που διαθέτουν γήπεδα μεγάλης χωρητικότητας) και φανερώνει την τεράστια δυναμική της ομάδας της Νέας Ιωνίας του Βόλου.

Αλλωστε οι 8.000 οπαδοί είναι ένας αριθμός που θα ζήλευαν ακόμα και οι μισοί σύλλογοι της μεγάλης κατηγορίας. Και μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που τονίζουν ότι το Πανθεσσαλικό θα... πέσει στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή που πιθανότατα θα κρίνεται η άνοδος στη Super League.

Και μπορεί το αποτέλεσμα να μην ήταν το ιδανικό για τη Νίκη, ωστόσο άπαντες στάθηκαν στην παρουσία του κόσμου που τους γέμισε κουράγιο για τη συνέχεια της διαδικασίας. Τόσο ο Αλέκος Βοσνιάδης όσο και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές των «κυανόλευκων» έκαναν ιδιαίτερη μνεία στους οπαδούς. Αλλωστε τη φετινή σεζόν η συμπαράσταση που έχουν είναι συγκλονιστική με παρουσία όχι μόνο στα εντός έδρας παιχνίδια αλλά και σε όλα μακριά από τον Βόλο.

www.sentragoal.gr

2 σχόλια :

  1. Η ΝΙΚΗ ΕΧΕΙ ΛΑΟ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ...ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΒΓΟΥΜΕ ΘΑ ΧΑΖΕΨΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ.ΚΟΣΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΑΛΟΝΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΟΜΩΣ ΔΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΠΟΤΕ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΟΓΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ
    ΕΙΝΑΙ
    ΦΤΩΧΙΑ
    Ν Ι Κ Α Ρ Α
    ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ.......................................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή