Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Οι Ξανθόπουλοι του Ελληνικού ποδοσφαίρου!


Καμαρώστε ανακοίνωση, ξέρετε από ποιους έτσι;
Από τους "αδικημένους"... Ξανθόπουλους του Ελληνικού ποδοσφαίρου, από τους μόνιμα "κατατρεγμένους", από τους "αδύνατους" φουκαράδες που ποτέ μα ποτέ δεν είχαν προσβάσεις πουθενά και ας έκαναν λόγο για "κουμπωμένα" παιχνίδια και για βέβαιη άνοδο...
Πρώτη φορά στα χρονικά του ποδοσφαίρου, μάλλον Παγκοσμίως, ομάδα ζητά με επίσημη ανακοίνωσή της, την αντικατάσταση του διαιτητή από άλλο  παιχνίδι!!!
Ας την διαβάσετε λοιπόν:



«Tα πλέι οφ φτάνουν στο τέλος τους και σε αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος τα μέλη της ΚΕΔ επιβάλλεται να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Είναι πραγματικά απορίας άξιον πώς τα μέλη της ΚΕΔ όρισαν για μία ακόμη φορά τον κ. Καλογερόπουλο σε αγώνα της Νίκης Βόλου. Είναι απορίας άξιον πώς ο κ. Καλογερόπουλος έχει οριστεί να διευθύνει όλα τα κρίσιμα ματς της Νίκης Βόλου στα πλέι οφ, λες και το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ξεμείνει από διαιτητές. 

Εξηγήστε μας κ. Καραμελίδη και κ. Παπακωνσταντίνου, πώς είναι δυνατόν ο κ. Καλογερόπουλος να ορίζεται στο Νίκη Βόλου – Κασσιόπη, στο Νίκη Βόλου – Ολυμπιακός Βόλου και τώρα στο Ηρακλής Ψαχνών – Νίκη Βόλου. Η στάση της ΚΕΔ και των μελών της με τον εκ νέου ορισμό του διαιτητή Καλογερόπουλου σε έναν ακόμη αγώνα της Νίκης Βόλου, είναι αδιανόητη έως και προκλητική και σίγουρα δεν είναι τυχαία. 


Κύριοι της ΚΕΔ, με τη στάση σας και τις πράξεις σας δυσφημείτε το ποδόσφαιρο. Ήρθε η ώρα να παραιτηθείτε. Άλλωστε το καλοκαίρι τελειώνετε ούτως ή άλλως. Πριν παραιτηθείτε όμως,ζητάμε την άμεση αντικατάσταση του διαιτητή Καλογερόπουλου από τον αγώνα Ηρακλής Ψαχνών – Νίκη Βόλου, μπας και προλάβετε να σώσετε τα προσχήματα. Σε διαφορετική περίπτωση, καλούμε τον κ. Καλογερόπουλο να δηλώσει ο ίδιος κώλυμα. 

Κύριοι της ΚΕΔ αναλογιστείτε το κακό που προκαλείτε στο πρωτάθλημα της Football League και έστω και την ύστατη στιγμή κάντε σωστά τη δουλειά σας. Αλλωστε το Μουντιάλ της Βραζιλίας αργεί ακόμα. 

Γραφείο Τύπου»


Άπαπα κύριοι της ΚΕΔ!!!
Το κακό που τους κάνατε με τα σερί πέναλτι "μαϊμού" που τους δίνατε εσείς και αυτοί τα έχαναν.
Το διαφαινόμενο "ναυάγιο" που οδηγεί μοιραία στον αφανισμό, προσπαθούν να το "φορτώσουν" στην ΚΕΔ... τόσο απλά!
Και του χρόνου κύριοι, με υγεία και περισσότερες εξετάσεις ούρων...


9 σχόλια :

  1. χαχααχχαχαχαχαχα τα ούρα στείλτους πρόεδρε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορεί να τα στείλει απευθείας χωρίς ενδιάμεσο σταθμό (κουπάκι)....Να τα πιούνε όμως και να μην αφήσουν ούτε σταγόνα αφού τα γουστάρουν τόσο πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για την μπόμπα μπέου θα πουμε τιποτα?Αυτός ο μεγάλος όγκος που τον ψήφισε τι ρόλο βαράει στην πόλη ήθελα να ξέρω.Τόσο πάτο έπιασε αυτή η πόλη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟΙ ΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Η ΑΝΟΔΟΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΤΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΟΔΟΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΗΡΑΚΛΑΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΤΥ ΑΝΟΔΟΥ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10.000 ΘΕΑΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η προπαγάνδα ήταν είναι και θα είναι το μότο τους....ειδικά τώρα που θα ανεβούμε κατηγορία θα λυσσάξουν....αλλά έτσι είναι η ζωή (έχει γυρίσματα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πόσο πονάει όταν η ΝΙΚΗ Γ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΙΚΡΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΟΙ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΣ.ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΤΙ ΣΒΗΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΛΗ ,Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 48 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ,ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΝΩ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΟΛΩΝ .ΜΥΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ...ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ-ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ-3-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για κοίτα εδώ έναν ... φροντιστή της κασσάνδρας.Αλβανός;Ρώσος;Τσετσενος;

    http://www.epae.org/entry.fds?entryID=1012&pageCode=03.02&tablePageID=51&pageID=57&langid=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΡΕ ΝΙΚΑΡΑ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ.ΧΟΝΤΡΑ ΖΟΡΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΤΗΣ Ν.ΔΗΜΙΤΡΙΑΔΑΣ ΚΑΙ ΔΙΜΙΟΥΡΓΙΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ.ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ...Η ΝΙΚΑΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Α 'ΚΑΙ ΧΑΣΑΝ ΤΗ ΓΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ.ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΥΜΗΝΤΑΣΙΟΝ ΓΑΒΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ.ΥΓ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή