Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

"Η ομάδα θα αλλάξει κατηγορία..." είπε ο Αλέκος Βοσνιάδης

Βοσνιάδης: «Αυτή η χρονιά είναι δική μας» | onsports.gr«Ήταν ένα πολύ δυνατό ματς, πραγματικό ντέρμπι. 
Ξέραμε τη δυσκολία και θέλαμε απόλυτη ισορροπία σε κάθε φάση. Τα παιδιά ακολούθησαν το πλάνο. 
Μπορεί να νομίζετε πως έγιναν φάσεις, όμως ήταν ένα πολύ κλειστό ματς και για τις δύο ομάδες. Δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. 

Μέσα απ' αυτό τον πόντο που πήραμε, αποκτάμε πλεονέκτημα. Τελείωσε το ματς. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη θερμή του υποστήριξη. Κόσμος και ομάδα μαζί είναι ένα!Έτσι θα πάμε μέχρι το τέλος... Εμείς θέλουμε να πάρουμε τους βαθμούς που πρέπει. 
Ο στόχος πλησιάζει... Μπορεί τα ματς που έρχονται να φαίνονται βουνό, αλλά έχουμε κάνει σπουδαία συγκομιδή και έτσι θα συνεχίσουμε. Αυτή η χρονιά θα είναι δική μας» επεσήμανε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής μας μετά το ματς.
Επίσης, συμπλήρωσε: «Ξέρουμε τον καημό του κόσμου για την άνοδο και θα τον αποζημιώσουμε. Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι. Κοιτάμε την ομάδας μας, οι αντίπαλοι ας κάνουν ό,τι θέλουν. 
Ελπίζω τα επόμενα παιχνίδια να είναι σε καλύτερες ώρες, γιατί οι ποδοσφαιριστές λιώνουν στο λιοπύρι. Θέλουμε να συνεχίσουμε συγκεντρωμένοι και ήρεμοι. 
Ήταν μέσα στον σχεδιασμό να μπορέσουμε να πάρουμε το παιχνίδι. Αλλά από την άλλη, αν δεν τα καταφέρναμε θέλαμε να διατηρήσουμε τη διαφορά μας με τον Ολυμπιακό. 
Δεν θέλω να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες. Η Νίκη έχει τεράστια δυναμική. Το έζησα εδώ στους 3,5 μήνες που είμαι. Η ομάδα μετά από πολλά χρόνια θ' αλλάξει κατηγορία. Κόσμος και ομάδα έχουμε πάρει το δρόμο και πάμε».

2 σχόλια :

  1. H ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΧΤΕΣ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ Α ΕΘΝΙΚΗ.ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ NIKH VOLOU 1924 PROUD REFUGES MADE IN SMYRNA-BLUE RELIGION-3-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κ .ΒΟΣΝΙΑΔΗ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ .ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΑΝ ΒΓΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ.ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΦΩΝΗ ,ΕΣΕΙΣ ΤΗ ΨΥΧΗ ΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή