Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Μπέος κατά ποδοσφαιριστών της Νίκης!!!

Ο πρώην (;;;) ισχυρός "άνδρας" του ΑΣΚούλι και νυν υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου (έλεος...) Αχιλλέας Μπέος, έχει χάσει πλέον τον έλεγχο!
Σε γνωστή πιτσαρία - εστιατόριο της πόλης μας, γευμάτιζαν οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου και βρέθηκε φάντης μπαστούνι ο Μπέος...
Καλά ως εδώ.
Με το που είδε τους "κυανόλευκους" παίκτες δεν άντεξε στον πειρασμό και άρχισε τα δικά του "τρελά" και "παλαβά".

"Έπρεπε να μας κερδίσετε με 3-0 αφού είστε παικταράδες και όχι να πέφτετε κάτω..." έλεγε προσπαθώντας να τους κεντρίσει το ενδιαφέρον, μάταια όμως αφού οι παίκτες μας, δεν ήθελαν να του δώσουν σημασία.
Τι σημασία να δώσουν άραγε σε έναν γραφικό που μας ήρθε διωγμένος από την Νέα Σμύρνη!
Είπε κι άλλες "κοτσάνες" ο γραφικός υποψήφιος (ο Νασιάκος ωχριά μπροστά του!!!) που έφθασε σε σημείο να θέλει να πληρώσει ακόμα και τον λογαριασμό των παικτών μας!!!
Εννοείτε ότι κάτι τέτοιο δεν το επέτρεψε να το κάνει ο Γενικός μας Αρχηγός αλλά ούτε και οι παίκτες μας, στους οποίους προσέφερε μία δόση γέλιου μέσα στο άγχος και το στρες του πρωταθλήματος των play off...
Μια ευχάριστη νότα γέλιου λοιπόν από τον γραφικό Μπέο!

9 σχόλια :

  1. αυτοί που κορόϊδεψες Αχιλλέα, αυτοί είναι που 11 Μαϊου θα σου ρήξουν 3 γκολ και θα σε τελειώσουν! και σένα και το μεγάλο ψέμα της πόλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΟΝΤΡΕ ΚΑΤΣΕ ΦΡΟΝΙΜΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μερικοί άνθρωποι ζούνε για το μίσος, μια γειτονιά είμαστε κι έχουμε 2 ομάδες να αλληλοφαγώνονται και στο τέλος να μην ανεβαίνει καμία.. άλλοι, όπως ο αρθογράφος το φουντώνουν με ψεύτικους τίτλους.. "Μπέος κατά ποδοσφαιριστών της Νίκης" ενώ απλά τους είπε "παικταράδες" κι ότι έπρεπε να κερδίσουν 3-0... το άσπρο-μαύρο δηλαδή και τα πρόβατα από κάτω να μασάνε.. Κολλημένοι, δε θα προκόψετε ποτέ ούτε οι μπλε ούτε οι κόκκινοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επειδή το γεγονός το ξέρουμε ακριβώς πως έγινε από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές εσύ προσπαθείς να καλύψεις τον υποψήφιο. Του ειρωνεύτηκε και μάλιστα 2 φορές σηκώθηκε από το τραπέζι που κάθονταν μαζί με τον προπονητή του Ολυμπιακού. τα πρόβατα είστε εσείς που κάνετε ότι σας λέει ο υποψήφιος.

      και καθόλου ψέυτικος δεν είναι ο τίτλος αποτυπώνει την πραγματικότητα όσο και να σε τσούζει. στης 11 Μαίου θα γελάσουμε και εσύ θα κλαίς.

      Διαγραφή
  4. ειναι για κλοτσες το παρταλι ο Α.Μ. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΧΟΝΤΡΕ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. vre vlaka mpeo ti les katalevenis t les alla min anisixis tha sas xeskisoume tin ali kiriaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΔΕΝ ΖΕΙ... "ΚΟΜΜΩΤΡΙΕΣ" ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ. ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΟΡΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΠΛΕΧΤΕΙ, ΟΥΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ "ΣΤΗΜΕΝΑ" ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ Ο Α.Μ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΝΑ ΜΙΛΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;; ΑΘΩΟ ΠΕΙΡΑΓΜΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρεταλι χονδρε θεωρω δεδομενο οτι η εποχες που φοβοσουν να πας στις ντουζιερες μονος σιγουρα θα ξαναεπιστρεψουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΣΗΜΑΝΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΕ ΑΧΙΛΕΑ ΠΑΨΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή