Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Persona non grata!!!

Απλά ανεπιθύμητος...
Ο Αχιλλέας Μπέος για μια ακόμα φορά δυναμιτίζει το κλίμα και χωρίζει στα δύο την πόλη, μια πόλη την οποία ξαφνικά "αγάπησε" και θέλει να "σώσει" (τρομάρα του...) από τα "κοπρόσκυλα" τους πολιτικούς.
Ο υβριστής της πόλης αυτής ("ντρέπομαι που η μάνα μου με γέννησε στον Βόλο"), ο υβριστής της Νίκης και του λαού της ("μια Νίκη ξέρω την κομμώτρια"), ο υπόδικος για τα "στημένα" ματς υποψήφιος δήμαρχος, είχε το θράσος να έρθει το βράδυ της Τρίτης (06/05) σε κέντρο εστίασης στην Νέα Ιωνία!!!

Ήταν λογικό η παρουσία του να προκαλέσει την αγανάκτηση του κόσμου, που μόλις τον αντιλήφθηκε - αυτόν και την κουστωδία του - αντέδρασε με οργή και θυμό!
Η παρουσία ισχυρής Αστυνομικής δύναμης απέτρεψε τα χειρότερα...
Και όπως έγινε γνωστό, την Πέμπτη (08/05) ο Αχιλλέας Μπέος έχει προγραμματίσει ομιλία στο πολιτιστικό άλσος της Νέας Ιωνίας, παραμονές του ντέρμπι με την 'αγαπημένη" του ομάδα...
Μήπως θα πρέπει - τώρα που είναι νωρίς - να αλλάξει το μέρος της ομιλίας του;
Μήπως ο "υποψήφιος" υπόδικος προκαλεί και πάλι;
Μήπως η ενέργειά του αυτή θυμίζει "προμελετημένο" έγκλημα;
Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι ανεπιθύμητος για τον λαό της Νίκης και το μεγαλύτερο μέρος της πόλης, δεν συζητάμε για ολόκληρη την Ελλάδα!
Ο συγκεκριμένος άνθρωπος μόνο κακό μπορεί να προκαλέσει με την παρουσία του στην Νέα Ιωνία, παραμονές ενός κρίσιμου ντέρμπι στο οποίο έτσι κι αλλιώς η ίδια η Αστυνομία απαγόρευσε την παρουσία των οπαδών του ΑΣΚ Ολυμπιακός!

 

8 σχόλια :

  1. epese kai ksylo sto magazi! kai oxi opoy kai opoy poly konta sto gipedo ths nikhs ki olas... ayto kai an einai proklhsh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πειτε ρε τι εγινε να ξερουμε, τι μιλατε με γριφους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χονδρε οι μερες που φοβοσουν να πας στις ντουζιερες μονος βλεπω να επιστρεφουν ,ισως και να εγινε καποιο ατυχημα με καποιο σαπουνι τι να πω δε εξειγητε αλλιως....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. to magazi de ftaei se tpt magkes!!!xronia nea iwnia o idiokthths kai nikiwths...perastikos htan o akatanomastos kai prokalese olh th fasaria!.....-3-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΡΙΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΥΠΟ/ΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ.
    ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Η Ν ΙΩΝΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το μαγαζι δεν φταιει και μονο που ηρθε νυχτα τα λεει ολα.............
    Υποψηφιε φυγε για αλλου
    ΕΔΩ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ...............................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έτσι για να την ψιλιάζονται και οι μαγαζάτορες τι θα γίνεται κάθε φορά αν κάνουν δεκτό τον Α.Μ. στο μαγαζί τους. Ωστόσο το παιδί που έχει την καφετέρια είναι νικιώτης και δεν φταίει για την επίσκεψη του χοντρού τον οποίο άλλος τον έφερε.
    Όλοι στην συγκέντρωση του Μπέου σήμερα στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας για να ενημερωθούμε για το πλάνο του υποψηφίου Δημάρχου για την πόλη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά τη Νίκη την κομμώτρια την ήξερε, την ΚΟΝΤΣΙΤΑ την ΑΥΣΤΡΙΑΚΗ δεν την ήξερε;;;

    Και την Κυριακή ξανά, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΟΝΤΣΙΤΕΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή