Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Υπογράφει ο Τζιώρας... σε αναμονή Πινιέιρο και Σουλίδης

Νίκη Βόλου: Εν αναμονή ανακοινώσεωνΤην υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο με την ΠΑΕ Νίκη Βόλου αναμένεται να βάλει ο Χρήστος Τζιώρας, που έχει συμφωνήσει προφορικά με τον πρόεδρό μας Ανδρέα Πάτση και απομένει το τυπικό μέρος, που δεν είναι άλλο από τις υπογραφές!



Ο Χρήστος Τζιώρας, ήθελε από την πρώτη στιγμή να μείνει στον Βόλο και στην Νίκη και ίσως ακόμα και αύριο Πέμπτη, να έχει το καθοριστικό ραντεβού με τον πρόεδρο και να πέσουν οι υπογραφές.
Από εκεί και πέρα η αρνητική εξέλιξη που παίρνει η υπόθεση της παραμονής του Αντόνιο Ανιέτε, φέρνει στην επιφάνεια το σενάριο της παραμονής του "πολυεργαλείου"  Μπρούνο Πινιέιρο, του Πορτογάλου άσου που κέρδισε τις εντυπώσεις στα καθοριστικά παιχνίδια των play - off.
Πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει και ο Πινιέιρο θεωρείται φαβορί για την παραμονή του στην ομάδα, χωρίς αυτό να είναι και κάτι το δεδομένο, αφού "παίζει" πολύ και το όνομα του Νίκου Σουλίδη, για τον οποίο έχει δείξει ενδιαφέρον και ο Εργοτέλης.
Όπως και να έχει, το θέμα των ανανεώσεων, θα τελειώσει ως το τέλος του μήνα, αφού ως τότε έχει δικαίωμα ανανεώσεων συμβολαίων η ΠΑΕ.
Λίγο ακόμα υπομονή...
   

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου