Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

"Ότι καλύτερο έχω δει..." είχε πει ο Τεν Κάτε για τον Μαχλελή

Το 2009, ο Μαχλελής συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του προπονητή Χενκ Τεν Κάτε για την πρώτη ομάδα του ΠΑΟ και ακολούθησε την αποστολή της ομάδας στο Ιβερντόν της Ελβετίας για το στάδιο της προετοιμασίας. 
Εκεί είχε συγκάτοικο άλλον έναν ταλαντούχο νέο τον Ρόμπερτ Σταμπολζίεφ (και οι δυο τους συναντιόνται πάλι στην ομάδα μας). 


Αγωνίστηκε στο δεξί άκρο της άμυνας στα φιλικά προετοιμασίας με την Γκρόιτερ Φιρθ και την Χόνβεντ χωρίς να αντικατασταθεί, αλλά και ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά του φιλικού με τη Χοφενχάιμ.
Ο Μαχλελής δηλώθηκε για τον αγώνα του Τσάμπιονς Λίγκ ενάντια στην Σπάρτα Πράγας στην Τσεχία (Ιούλιος 2009), και για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος ενάντια στον Εργοτέλη στην Κρήτη.
Ο Ολλανδός είχε δηλώσει τότε για τον πρώην πια παίκτη του: "Και όπως γνωρίζετε ο Παναθηναϊκός δεν χτίζει μόνο μια ομάδα σκεπτόμενος το τώρα, αλλά και το μέλλον φέρνοντας νέους παίκτες για να βελτιωθούν έτσι ώστε όταν έχουμε ανάγκη για να αλλάξουμε κάποιους παίκτες να τους πάρουμε από την ομάδα μας. 
Το καλύτερο παράδειγμα είναι ο Μαχλελής... 
Μόλις έγινε 18. Δεν θέλω να του προσθέσω πίεση αλλά πιστεύω ότι μέχρι τώρα είναι ότι καλύτερο έχω δει σε νεαρό ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα! 
Είναι πολύ ώριμος όσον αφορά το παιχνίδι του, πολύ έξυπνος, είναι πολύ προσγειωμένος και πολύ φυσιολογικός, καλό παιδί δεν πετάει στα σύννεφα και είναι πολύ χαρούμενος που είναι μαζί μας. 
Επίσης κάθε τι που του λέμε το μαθαίνει σαν σφουγγάρι και θέλει να μάθει και να δουλέψει. Είναι δυνατό και υψηλό παιδί και έχω υψηλές προσδοκίες από αυτόν.
Θα τον κρατήσω σίγουρα στην ομάδα και θα πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής σίγουρα αυτή τη χρονιά. Είναι πολύ καλός παίκτης και όπως είπα για την ηλικία του είναι πολύ ήρεμος στο παιχνίδι του, έξυπνος τακτικά."
Αυτά είχε πει για τον Μαχλελή ο Τεν Κάτε, κατά την θητεία του στον Παναθηναϊκό...

Προσωπικές πληροφορίες
Ημερ. γέννησης10 Μαΐου 1991 (23 ετών)
Τόπος γέννησηςWaiblingenΓερμανία
Ύψος1,83 m
ΘέσηΑμυντικός
Μέσος
Πληροφορίες συλλόγου
ΟμάδαFlag of Germany.svg Άιντραχτ Μπραουνσβάικ
Νούμερο φανέλας6
Ομάδες νέων
-2008Flag of Germany.svg ΒφΜ Στουτγκάρδη
2008Flag of Greece.svg Παναθηναϊκός
Επαγγελματική καριέρα*
ΠερίοδοςΟμάδαΣυμμ.(Γκ.)
2008-2011Flag of Greece.svg Παναθηναϊκός0(0)
2011-2012Flag of Cyprus.svg Εθνικός Άχνας5(0)
2013-Flag of Germany.svg Άιντραχτ Μπραουνσβάικ5(0)
* Οι συμμετοχές και τα γκολ στις προηγούμενες ομάδες υπολογίζονται μόνο για τα εγχώρια πρωταθλήματα.
† Συμμετοχές (Γκολ).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου