Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

"Η Νίκη στην καρδιά μου... θέλω να μείνω!" δήλωσε ο Αλέκος Βοσνιάδης

Προτεραιότητα του Βοσνιάδη η Νίκη και του Πάτση ο Βοσνιάδης   Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena FM έκανε ο Αλέκος Βοσνιάδης, στις οποίες έκανε γνωστές τις προθέσεις του σχετικά με το μέλλον του στην ομάδα μας.
Ο Αλέκος Βοσνιάδης ανέφερε ότι θέλει να μείνει στην Νίκη, αφού ο κόσμος τον θέλει, οι παίκτες το ίδιο, αλλά κι εκείνος έχει δεθεί κατά κάποιο τρόπο με την ομάδα, μετά την θριαμβευτική πορεία της ανόδου!
Ας την διαβάσουμε:


Για τον κόσμο της Νίκης Βόλου: "Αυτόν τον κόσμο τον είχε πάντα... Είναι μια ομάδα που ήταν 48 χρόνια έξω από την Α΄ εθνική.
Έχει φτάσει Δ' εθνική, όμως κράτησε κόσμο. Υπάρχει πολύ μεγάλη δυναμική και αυτός ο κόσμος στήριξε την ομάδα.
Ένας πυρήνας έχει την ομάδα μέσα στην οικογένεια του. Αν δε ζεις στον Βόλο είναι δύσκολο να καταλάβεις αυτό που λέω. Βλέπουν την ομάδα σαν μέλος της οικογένειας τους. Το χαρήκαν πολύ και το χαρήκαμε πολύ και εμείς που δώσαμε λόγο στον κόσμο να βγει στον δρόμο".
Για την φετινή χρονιά της Νίκης Βόλου:"Η Νίκη έπαιζε με μειονέκτημα. Προσπαθήσαμε στην κανονική διάρκεια να προλάβουμε και το φτάσαμε στους τρεις πόντους.
Ξεκινήσαμε άσχημα με τον Αιγινιακό, αλλά με σπουδαία παιχνίδια και μεγάλα διπλά καταφέραμε και πήραμε την πρώτη θέση!
Αν ερχόταν ένα ακόμα άσχημο αποτέλεσμα θα είχαμε προβλήματα μεγάλα... Όμως η ομάδα συσπειρώθηκε μέσα στην ομάδα. Ήρθε το μεγάλο διπλό μέσα στον Ολυμπιακό Βόλου μετά από 50 χρόνια.
Αυτό ήταν πάρα πολύ σημαντικό. Μετά ήρθε το διπλό μέσα στα Χανιά, τότε που όλοι είχαν βγάλει τα κομπιουτεράκια. Η ήττα από τον Ηρακλή ήταν ένα αποτέλεσμα εντός προγράμματος.
Είχαμε και ένα δοκάρι και ο Ηρακλής έπαιζε το τελευταίο του χαρτί. Πανηγυρίστηκε έξαλλα η άνοδος της κατηγορίας. Ο κόσμος περίμενε 48 χρόνια και το ήθελε πάρα πολύ".
Για τον Ανιέτε:"Ο Ανιέτε ήταν αυτός που πέτυχε σπουδαία και σημαντικά τέρματα για την ομάδα. Αυτός όμως και η θέληση των ποδοσφαιριστών έφεραν το αποτέλεσμα.
Παίκτες όπως ο Τζιώρας, δεν υπήρχαν πέρυσι και φέτος πρόσφερε πάρα πολλά. Το ίδιο και ο τερματοφύλακας ο Αποστολίδης. Ήταν η θέληση όλων των παιδιών".
Για το αν θα συνεχίσει στην ομάδα: "Η διάθεση υπάρχει. Από τον κόσμο υπάρχει απίστευτη αποδοχή. Είναι σημαντικό να μην γίνουν λάθη... Η ομάδα πρέπει να οργανωθεί άμεσα και γρήγορα γιατί δεν υπάρχει πολύ χρόνος.
Πρέπει να παλέψει και για τις μεταγραφές. Αν γίνει σωστή οργάνωση και γίνουν όλα γρήγορα θα υπάρξει και συμφωνία.
Θέλω να παραμείνω στην ομάδα μετά την άνοδο. Αν συμφωνήσουμε καλώς, αλλιώς δεν πειράζει, θα έχω την Νίκη στην καρδιά μου γιατί δεν έχω περάσει κάτι παρόμοιο!
Υπάρχει πολύ καλό κλίμα με τους ποδοσφαιριστές. Αν σε πιστέψουν οι παίκτες σου, οι πιθανότητες για επιτυχία είναι μεγάλες. Αν σου δείξουν εμπιστοσύνη, έχεις μεγάλο ποσοστό επιτυχίας να πετύχεις κάτι.
Αυτό προσπαθώ πάντα να πετύχω. Το μεγάλο μερίδιο ανήκει στους παίκτες που έκαναν την μεγάλη προσπάθεια για το βήμα παραπάνω.
Πρέπει να όμως είμαι προσεκτικός. Έχουμε δώσει μάχη για να βρεθούμε στην παραπάνω παρουσία και δεν θα αφήσω τίποτα στην τύχη...

Δεν θα υπάρχει ρίσκο στην απόφαση μου. Αν συνεννοηθούμε και η ομάδα μπορεί να διεκδικήσει κάποια πράγματα στην παραπάνω κατηγορία, ο Βοσνιάδης θα συνεχίσει στην Νίκη με τεράστια διάθεση. Όσα ακούγονται για συμφωνίες, δεν υπάρχουν και ο κόσμος θέλω να ξέρει πως δεν θα κάνω κάτι αν δεν υπάρξουν πρώτα συζητήσεις με την Νίκη Βόλου.
Αυτό που ζήσαμε μαζί ήταν απίστευτο".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου