Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Θα αντιμετωπίσουμε με σεβασμό όλους τους οπαδούς

Επειδή τα οπαδικά φόρουμ και αθλητικά σαιτ,έχουν κατακλυστεί από θετικά σχόλια οπαδών διάφορων ομάδων για την Νικάρα μας κ το λαό της και επειδή ο σύνδεσμος μας εχει δεχτεί τηλεφωνήματα οπαδών από όλη την Ελλάδα για να μας συγχαρούν για την άνοδο μας στην Α' εθνική θα θέλαμε αρχικά να τους ευχαριστήσουμε πολύ και δέυτερον κ κυριότερο, να ξέρουν οτι θα κάνουμε ο,τι περνάει από το χέρι μας για να τους φιλοξενήσουμε στο πανθεσσαλικό.

Επίσης θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε οτι τους οπαδούς των προσφυγικών ομάδων τους θεωρούμε αδέρφια μας ανεξάρτητα απ τις αντιπαραθέσεις που έχουν μεταξύ τους και οι οποίες δεν μας αφορούν. Όσο για τους υπόλοιπους οπαδούς θα τους αντιμετωπίσουμε με σεβασμό αναλόγως με την ιστορία που έχουν γράψει στα πέταλα και όχι μόνο.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τους συνδέσμους ΘΥΡΑ 4 1986,SNAKES 4 και ARCHANES CLUB του ιστορικού Ο.Φ.Η για τη συγχαρητήρια ανακοίνωση τους για την ομάδα μας και να τους ανταποδώσουμε τις ευχές! Τέτοιες επαρχιακές ομάδες με έδρα,κόσμο κ μαχητικό πυρήνα είναι αναγκαίο να βρίσκονται στην Α' εθνική.
BLUE CLUB ΘΥΡΑ 3 "Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ"

3 σχόλια :

  1. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΕΡΚΙΔΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EFESEWN: KALHMERA SAS! O MPROSTINOS TOU DHMARXOU??

    KARA: MALISTA EGW!! EXW TETOIA TIMH! XOXOXO

    EFESEWN: EPEIDH AKOUGETAI OTI DEN 8ELETE ANODO, TI APOFASH NA VGALOUME NA SAS DIEUKOLUNOUME?

    KARA: KOITAXTE NA DEITE! MILHSAME OI POLUMPROSTINOI KAI KATALH3AME OTI KALO EINAI ADEIA GIA TH S.L. NA MHN MAS DWSETE, WSTE NA EXOUME KAI TH DIKAIOLOGIA PROS TOUS OPADOUS OTI AN ANEVAINAME, 8A PEFTAME AMESWS XWRIS METAGRAFES...

    EFESEWN: ARA?

    KARA: ARA, DWSTE MAS MIA APLH GIA TH F.L, OSO NA NAI KANENAS PAIXTHS APO TO E3WTERIKO XREIAZETAI NA PAR8EI GIA NA RI3OUME LIGO SANO STA PROVATA TOU VOLOU... AA! KAI ENAN CAFE, METRIO FRAPE ME GALA!

    EFESEWN: 3ERETE EIMASTE STHN A8HNA....

    KARA: AA OK!! KANENA PROVLHMA!! APOSTOLHHHHHHHHHHHHHHHHH CAFEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!

    GALATIS: EFUGA!!! PSAXTE TO FRAPEEEE!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kane ton parapanw dialogo POST re admin!! gamaei

    ΑπάντησηΔιαγραφή