Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Ποιο νωρίς το μπαράζ...

Και εκεί που επιτέλους είχαμε φτάσει κοντά στο να διεξαχθεί το περιβόητο μπαράζ και περιμέναμε να δούμε τι θα γίνει και ποιος από τους Ξάνθη και Ολυμπιακό Βόλου συνεχίσει την ερχόμενη χρονιά στην Super League, τα πάντα ήρθαν άνω-κάτω. Η Football League δεν επικύρωσε την βαθμολογία μετά την επιστολή της UEFA που έστειλε η ΕΠΟ στην Λίγκα για ύποπτο ματς και συγκεκριμένα αυτό του Ηρακλή Ψαχνών με τη Νίκη Βόλου και πλέον από την στιγμή που ξεκινάει και το Μουντιάλ, τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα.
Η FIFA έχει ξεκαθαρίσει πως όσο διαρκεί το Παγκόσμιο Κύπελλο δεν θα διεξάγονται αγώνες σε εθνικά πρωταθλήματα και με δεδομένο πως η απόφαση της ΕΠΟ είναι να βγει την ερχόμενη Τρίτη, το μπαράζ μπορεί να διεξαχθεί είτε την Τετάρτη, είτε την Πέμπτη 11 ή 12/6, καθώς μετά θα πρέπει να παρθεί ειδική άδεια από την FIFA, γιατί κανείς δεν μπορεί καν να σκεφτεί πως θα γίνει η αναμέτρηση μετά το Μουντιάλ.
Βέβαια μπορεί η απόφαση της ΕΠΟ για το ματς αυτό να βγει πιο νωρίς και το μπαράζ να γίνει κανονικά, αλλά η αλήθεια είναι οι πιο πιθανές ημερομηνίες είναι οι 11 και 12 Ιουνίου. Και μέσα σε όλο αυτό, η Ξάνθη και Ολυμπιακός Βόλου συνεχίζουν την προετοιμασία τους, με τους ακρίτες να είναι ήδη σχεδόν δύο μήνες εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων και τους Βολιώτες να μπορούν τουλάχιστον να ξεκουραστούν μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια των πλέι οφ.

πηγή: gazzetta



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου