Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Τα "φαντάσματα" ξαναχτύπησαν... (φωτογραφίες-αποκλειστικό)

Όποιος πιστεύει πως τα "φαντάσματα" ανήκουν στην νοσηρή φαντασία του καθενός, πλανάτε πλάνην οικτράν!
Τα "φαντάσματα" υπάρχουν, ζουν ανάμεσά μας (αυτό είναι το κακό) αλλά πλέον δεν βασιλεύουν (όπως στο πρόσφατο παρελθόν) αφού ξεσκεπάστηκαν...


Η Νίκη που με κόπους, βάσανα και θυσίες κατόρθωσε να ανέβει στην Super League, δεν λέει να ησυχάσει.
Μετά την προσωπική νίκη του Ανδρέα Πάτση στο θέμα της φορολογικής ενημερότητας, ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της πολύπαθης "κυανόλευκης" ΠΑΕ καλείται να ξεπεράσει άλλο ένα εμπόδιο.
Αυτό που προέκυψε πριν από λίγα 24ωρα, με την... "βοήθεια" κάποιου "δικού" μας παιδιού: Του Δημήτρη Ιωαννίδη, που ως πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου υπέγραψε ένα κατάπτυστο έγγραφο, το οποίο βεβαιώνει πως ο Στράτος Γιδόπουλος, κατέβαλε το ποσό του 1.375.302,05 ευρώ στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου για ταμειακή διευκόλυνση!!!
Το ποσό αυτό τώρα έχει εκχωρηθεί στην ΔΟΥ ΦΑΕ Πειραιά, η οποία το ζητά από την Νίκη...
Δηλαδή η Νίκη πρέπει να πληρώσει στην εφορία άλλο 1.375.302,05 ευρώ!!!
Διά χειρός Ιωαννίδη όλα αυτά βέβαια, αφού αυτός ως πρόεδρος της ΠΑΕ τότε, υπέγραψε το σχετικό έγγραφο το οποίο πιστοποιεί το χρέος αυτό της ΠΑΕ προς τον Στράτο Γιδόπουλο...
Εκεί που μας χρωστούσαν δηλαδή, μας πήραν και το βόδι... που λέει και ο λαός μας.
Τώρα που και  ποιους πλήρωνε ο Γιδόπουλος, είναι γνωστό σε όλους.
Πότε έβαλε αυτά τα χρήματα, αυτό δεν είναι γνωστό, όπως δεν είναι και φυσιολογικό, αφού εκείνη την εποχή η Νίκη δεν πλήρωνε τίποτα και κανέναν, γνωστό αυτό...
Από την πλευρά του τώρα ο Δημήτρης Ιωαννίδης, καλείται να απολογηθεί στον κόσμο της ομάδας για το χαρτί αυτό που έχει καταστροφικές συνέπειες, ένα χαρτί που υπογράφηκε στις 10/04/2012, δέκα ημέρες προτού αναλάβει την ομάδα μας, την ΠΑΕ δηλαδή, ο κ. Ανδρέας Πάτσης!!!
Είπατε κάτι;


2 σχόλια :

  1. Τι παει να πει ταμειακη διευκολυνση?
    Οχι μονο δεν πληρωναν τα παλτα που μας κουβαλουσαν, οχι μονο δεν πληρωναν εφορια, μας εκαναν κατα τα αλλα και ταμειακη διευκολυνση?
    Πρεπει να ειμαστε η μοναδικη ομαδα που ενω επι τοσα χρονια βρισκομασταν στα σκατα της γ καναμε παραλληλα και τεραστια χρεη.
    Τουλαχιστον αλλες ομαδες με χρεη(οπως αρης,λαρισα,δραμα) ειτε παιξανε ευρωπη,ειτε πηραν ενα κυπελλο και φτιαξανε καινουργιο γηπεδο, ειτε παιξανε σουπερ λιγκ...Κανανε ανοιγματα,κακοδιαχειριση αλλα τουλαχιστον κατι πετυχαν.Εμεις τοσα χρεη για να βρισκομασταν επι τοσα χρονια στη γ.Τοση κοροιδια απο τους ξεφτιλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παραδειγματικη τιμωρια στα λαμογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή