Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Και... Νατσιόπουλο στέλνουν στην Νίκη

Νίκη Βόλου: «Βλέπει» και Νατσιόπουλο | onsports.gr
Ο Αλέξανδρος Νατσιόπουλος
Αρκετά είναι τα ονόματα που ακούγονται έντονα τα τελευταία 24ωρα στα Νικιώτικα στέκια, ονόματα Ελλήνων ποδοσφαιριστών, που ίσος τελικά να φορέσουν τα "κυανόλευκα" και να αποτελέσουν μέλη της οικογένειάς μας.
Το βέβαιο είναι ότι η Νίκη θα αποκτήσει δύο με τρεις Έλληνες παίκτες, όπως και δύο ξένους έμπειρους, οι οποίοι θα κάνουν και την διαφορά.

Αυτό φυσικά δεν πάει να πει ότι και οι Έλληνες που αποκτήθηκαν ή θα αποκτηθούν, δεν θα κάνουν και την... διαφορά!
Ήδη στα Χάνια βρίσκονται τόσο ο Αργυρίου, όσο και ο Τσεβάς της ΑΕΚ, οι οποίοι θα αποκτηθούν (;) με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από την Ένωση.
Επίσης αναμένεται η άφιξη του τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού Ταμπάκη, ο οποίος και θα συμπληρώσει την τριπλέτα των γκολκίπερ.
Επίσης τις τελευταίες ημέρες ακούστηκε έντονα του Τσιλιανίδη του Ηρακλή, του 20χρονου επιθετικού που όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο από τον Ηρακλή.
Από τον Ηρακλή είναι κι ένας άλλος μεταγραφικός στόχος, ο λόγος για τον αμυντικό Παπαστεργιανό, ενώ το τελευταίο χρονικά όνομα που ακούστηκε, είναι αυτό του 23χρονου Αλέξανδρου Νατσιόπουλου, που πέρσι έπαιζε στον Εθνικό Γαζώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου