Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Προβλήματα με... αισιοδοξία στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ

Νίκη Βόλου: Τα είπε με τους οπαδούς ο ΠάτσηςΝίκη και... προβλήματα, δυστυχώς είναι δύο συνυφασμένες έννοιες.
Παρά τα όποια προβλήματα όμως, ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου φάνηκε αισιόδοξος και σίγουρος για το αγωνιστικό μέλλον της Νίκης, κατά την έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου (26/07).
Κι αυτό γιατί τα προβλήματα, όπως πάντα, βρίσκονται έξω από το αγωνιστικό κομμάτι, ευτυχώς δηλαδή...

Προβλήματα που έχουν να κάνουν κυρίως με τα οικονομικά της ΠΑΕ.
Προβλήματα που έχουν να κάνουν και με την ίδια την οικογένεια, η οποία δείχνει μία απίστευτη παθογένεια άνευ προηγουμένου, με την ερασιτεχνική να θέλει... ντε και καλά να την βγάλει προς τα έξω!
Η εμμονή της ερασιτεχνικής με τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες, καθώς και με το "μόρφωμα" των "νέων αθλητών", έχει εκνευρίσει τον κόσμο της Νίκης ή αν θέλετε την συντριπτική του πλειοψηφία τουλάχιστον, αφού σίγουρα υπάρχουν και ορισμένοι οι οποίοι συντάσσονται με τον παραλογισμό της ερασιτεχνικής.
Σοβαρό πρόβλημα προέκυψε και με την ασφαλιστική ενημερότητα της ΠΑΕ, η οποία ενώ την είχε εξασφαλίσει με ένα αντίτιμο των 5.000 ευρώ, ξαφνικά "έσκασε" η "βόμβα" του 1 εκ. ευρώ και η υπόθεση κόλλησε, ελπίζουμε προσωρινά.
Μέσα σε όλα αυτά, έχουμε και την γνωστή αποδοχή χρέους της ΠΑΕ προς τον Γιδόπουλο, μία "δουλειά" του πρώην προέδρου Ιωαννίδη, η οποία βέβαια ήδη έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης από την περασμένη Παρασκευή (25/07).
Άλλο πρόβλημα... ναι: Οι παράλογες απαιτήσεις της διοίκησης του Πανθεσσαλικού σταδίου, στις οποίες μοιραία θα υποκύψει η "κυανόλευκη" ΠΑΕ, η οποία ακόμα δεν έχει "κλείσει" την έδρα της, κάτι που θα γίνει φυσικά πολύ σύντομα.
Πάντως η φράση που αποτυπώνει την σκληρή πραγματικότητα, είναι αυτή που είπε ο πρόεδρός μας: "Ποιο εύκολα η Νίκη θα βγει στο Europa League από το να εξυγιανθεί οικονομικά!!!".
Έγραψε πάλι ο πρόεδρος...
Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ απέκτησε - επιτέλους - έδρα (στα γραφεία της) και νέο 9μελές Διοικητικό Συμβούλιο.
Επίσης έγινε γνωστό ότι ιδρύθηκε η εταιρεία "Άπτερος Νίκη 1924" από την οποία θα περνάνε όλα τα οικονομικά της ΠΑΕ, αφού όπως είναι γνωστό οι τραπεζικοί λογαριασμοί της, είναι δεσμευμένοι από το Ελληνικό δημόσιο...
Όσο για τα διαρκείας; Αυτά είναι στο -80% σε σχέση με πέρσι!!!
Το "όνειρο" 48 ετών, το σνομπάρουμε με λίγα λόγια... Μόλις 46 κάρτες των 250 ευρώ έχουν διατεθεί, αριθμός διόλου κολακευτικός για τον κόσμο μας.
Επίσης η αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ θα πάρει παράταση ως τον Σεπτέμβρη, πριν από την τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ.
Αυτά εν ολίγοις, με τον πρόεδρό μας, να ενημερώνει ότι στο "Καραϊσκάκη" η Νίκη θα παίξει δίχως την παρουσία του κόσμου της, αφού η ΠΑΕ του Ολυμπιακού δεν θα μας δώσει ούτε... εισιτήριο για δείγμα!
Και κάτι τελευταίο αλλά άκρως τιμητικό για την ομάδα μας: Ο Κλαούντιο Ρανιέρι, ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός μας, ζήτησε τον Ολλανδό γυμναστή της ομάδας μας κ. Έμπεν στην Εθνική Ελλάδας!!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου