Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Βάζει φωτιά στην Νίκη η εφορία!!!

Super League - Πάτσης: «Ήταν πολλά τα 48 χρόνια»Το καλοκαίρι αυτό είναι πραγματικά "καυτό" για την Νίκη και σ΄ αυτό συμβάλει όσο μπορεί και η εφορία!
Συγκεκριμένα η Β' ΔΟΥ Βόλου, αρνείται να εκδώσει φορολογική ενημερότητα στην  "κυανόλευκη" ΠΑΕ, με αποτέλεσμα αυτή να βρίσκεται κυριολεκτικά στον "αέρα"...Ποδοσφαιρική ομάδα δίχως ποδοσφαιριστές δεν γίνεται να υπάρξει, οπότε η ΠΑΕ (αν η εφορία εμμείνει στην απόφασή της) οδεύει προς εκκαθάριση και  το Δημόσιο θα στραφεί ενάντια σε όλους αυτούς που διοικούσαν τόσα χρόνια την ΠΑΕ.
Το τι θα πάρει απ΄ αυτούς, κανείς δεν γνωρίζει!
Το μόνο βέβαιο είναι ότι η απόφαση του δικαστηρίου που έκανε λόγο για αναστολή εκτελέσεων των φερόμενων ως οφειλών της ΠΑΕ, με μοναδικό όρο την καταβολή μηνιαίας δόσης 3.000 ευρώ, λειτουργούσε υπέρ του Δημοσίου...
Πάντως η "κυανόλευκη" ΠΑΕ δεν κάθεται με "σταυρωμένα χέρια" και ήδη το νομικό της επιτελείο ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά κατά πάντων που λειτουργούν εις βάρος της, ασκώντας προφανώς κατάχρηση εξουσίας, όπως και παράβαση καθήκοντος!
Δυστυχώς η Νίκη και ο πρόεδρός της κ. Ανδρέας Πάτσης, πέρα από την δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας στην Super League, έχει να αντιμετωπίσει και όλες τις αμαρτίες του πρόσφατου παρελθόντος, οι οποίες συνεχίζουν να την ταλαιπωρούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου