Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Ορατός ο κίνδυνος της κατάσχεσης!

Στο ραδιόφωνο του Blue Star fm 105,1 μίλησε ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου κ. Ανδρέας Πάτσης και συγκεκριμένα στην εκπομπή "Γκολ στο 90΄"...
Ο κ. Πάτσης αναφέρθηκε φυσικά στο θέμα της ημέρας, που δεν είναι άλλο από την κατάσχεση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της ΠΑΕ από την εφορία Πειραιά, για λογαριασμό... Γιδόπουλου!



"Με την ανοχή των φιλάθλων και κάτω από τις υποδείξεις παραγόντων, λεηλάτησαν την Νίκη!
Με την βοήθεια όλων αυτών που αυτοαποκαλούνται "νικάρες"... Όλοι αυτοί λεηλάτησαν την ομάδα μας και συνεχίζουν να τις δημιουργούν προβλήματα" είπε ο Ανδρέας Πάτσης, που τόνισε: "Με τα χρήματα αυτά που ο Γιδόπουλος έβαλε στην ΠΑΕ με την μορφή της ταμειακής διευκόλυνσης, εγώ ανέβασα την ομάδα στην Super League!
Αλλά ουδέποτε έγινε αυτή η ταμειακή διευκόλυνση...
Έγινε μία συνεργία και απάτη!
Από ανθρώπους της Νέας Ιωνίας, που πρέπει να ζήσουν τις οικογένειές τους, σ΄ αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο τόπος μας.
Όλοι αυτοί που επέβαλαν στην Νίκη τον Γιδόπουλο και ο κόσμος που αποδέχτηκε αυτή την απατεωνιά...
Ο Γιδόπουλος φυσικά και δεν είχε καμία σχέση με την ΠΑΕ. Έβαλε μπροστά το αγαπημένο παιδί της Νέας Ιωνίας, τον Ιωαννίδη, που χωρίς να προκύπτει από πουθενά, ούτε καν από δικαστική απόφαση, υπέγραψε το χαρτί του 1,5 εκ. ευρώ!
Αν κατασχεθεί αύριο η χορηγία, θα μας πει που είναι αυτό το 1,5 εκ.;".
Ο πρόεδρός μας, αναφέρθηκε και στο μπάτζετ της φετινής Νίκης λέγοντας: "Το μπάτζετ της Νίκης είναι ιδιαίτερα υψηλό...
Το τεχνικό επιτελείο κοστίζει πολλά από μόνο του!
Επίσης όλοι οι ποδοσφαιριστές μας, είναι ακριβοπληρωμένοι, όσο κι αν αυτό ακούγεται περίεργο...
Πολλά λέγονται, πολλά γράφονται, ότι η Νίκη θα πάρει τόσα, θα δώσει τόσα, η αλήθεια είναι όμως πως η Νίκη έχει 10.000 προέδρους και άλλους τόσους προπονητές... Όλοι ξέρουν καλύτερα από εμένα που διοικώ.
Η βλακεία είναι ασυναγώνιστη!
Η αλήθεια πρέπει να αποτυπώνεται, όσο σκληρή και να είναι. Δεν ήμαστε πολλοί, δεν ήμαστε χιλιάδες... Μόνος μου είμαι, εγώ κι άλλοι πέντε άνθρωποι!
Μόλις έσβησαν τα φώτα από το παιχνίδι με τον Ηρακλή, μόνος μου έμεινα...
Θα παλέψω να την εξυγιάνω, αν όχι θα μπει ταφόπλακα, αλλά ας ψάξουν αλλού για τους νεκροθάφτες...
Αντί να μας συσπειρώσει η άνοδος, έχει συμβεί το αντίθετο!".
Όσο για το θέμα της κατάσχεσης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, ο πρόεδρος ήταν ξεκάθαρος: "Όλα είναι πιθανά! Θ παλέψουμε να αποδείξουμε ότι δεν υπάρχει καμία ταμειακή διευκόλυνση του Γιδόπουλου στην ΠΑΕ. Ήδη έχουμε καταθέσει μήνυση με τον δικηγόρο κ. Βολιώτη, τόσο στον Ιωαννίδη, όσο και στο υπόλοιπο ΔΣ της ΠΑΕ, καθώς επίσης και στον Γιδόπουλο".
Αυτά ήταν τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης του Ανδρέα Πάτση στο "μπλε" ραδιόφωνο της πόλης...

  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου