Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

"Θρίλερ" η δίκη με Γιδόπουλο

Σε απόλυτο "θρίλερ" εξελίσσεται η δίκη της ΠΑΕ Νίκη Βόλου με τον Γιδόπουλο και τους "συνεργούς" - συνεργάτες του.
Το "Κυανόλευκο Πάθος" παρακολουθεί τις εξελίξεις και είναι σε θέση να σας ενημερώνει άμεσα για τα τεκταινόμενα στην κρίσιμη αυτή δικαστική "μάχη" της ΠΑΕ.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Στράτος Γιδόπουλος στην πολύωρη κατάθεσή του, βασίστηκε στους Δημήτρη Ιωαννίδη και Πιερή Κωνσταντίνου και στήριξε την κατάθεσή του, επάνω σ΄ αυτούς!



Ο πρώτος ως πρόεδρος της ΠΑΕ τότε, υπέγραψε αυτό το (κατάπτυστο) έγγραφο με το οποίο η "κυανόλευκη" ΠΑΕ απειλείται με αφανισμό, ο δεύτερος ως λογιστής, έχει τις απαιτούμενες αποδείξεις με τις οποίες πιστοποιείται αυτή η "ταμειακή διευκόλυνση" του 1.370.000 ευρώ...
Επάνω στους συγκεκριμένους λοιπόν ανθρώπους στηρίζει την "ταμειακή διευκόλυνση" ο Στράτος Γιδόπουλος.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου κ. Ανδρέας Πάτσης δεν έχει μια ξεκάθαρη εικόνα, εκτιμά πως η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη, αφού αυτή την στιγμή το κράτος χρειάζεται χρήματα και προφανώς δεν το ενδιαφέρει από που θα τα εισπράξει, αρκεί να τα εισπράξει!
Ο Στράτος Γιδόπουλος ξέρει ότι με το έγγραφο αυτό της εκχώρησης των δικών του χρεών προς το Ελληνικό Δημόσιο, "καθαρίζει" από τα χρέη του και θα κυνηγήσει μέχρι τέλους την υπόθεση.
Το μόνο βέβαιο είναι ότι "νικιώτικα" χέρια βοήθησαν στο να μπει η ομάδα μας, σε μία απίστευτη περιπέτεια, η εξέλιξη της οποίας είναι φυσικά άγνωστη.
Η απόφαση του δικαστηρίου θα ανακοινωθεί σε περίπου μία εβδομάδα από σήμερα και αν είναι αρνητική για την ΠΑΕ, είναι αυτονόητο πως η ομάδα μπαίνει σε απίστευτες περιπέτειες...




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου