Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Ήττα στα... σημεία για την Κ 20

Έχασε το ματς, κέρδισε τις εντυπώσεις...Στα... σημεία έχασε η ομάδα Κ 20 της Νίκης από την αντίστοιχη του Ολυμπιακού Πειραιώς, στο εξ΄ αναβολής παιχνίδι για την 1η αγωνιστική του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Super League.
Τα παιδιά του Παντελή Βαρβέκη γνώρισαν την ήττα με σκορ 2-1 από τους "ερυθρόλευκους", αν και προηγήθηκαν στο σκορ με γκολ του Πότση!
Από το σημείο εκείνο και μετά, ο διαιτητής Μιχελής τα έβλεπε όλα κόκκινα και "φρόντισε" το ημίχρονο να τελειώσει έτσι όπως... έπρεπε, δηλαδή με τον Ολυμπιακό να προηγείται.

Στο 40΄ λεπτό ανακάλυψε πέναλτι για τους γηπεδούχους, οι οποίοι μπήκαν μπροστά στο σκορ στο 48'  (3ο λεπτό των αδικαιολόγητων καθυστερήσεων του α΄μέρους).
Στο 32΄ λοιπόν ο Πότση με ένα φανταστικό σουτ έγραψε το 0-1 μέσα στου Ρέντη...
Η Νίκη παίζοντας έξυπνα, με αντεπιθέσεις "φωτιά", έφερε σε πολύ δύσκολη θέση τον Ολυμπιακό, που ισοφάρισε τελικά με πέναλτι - "μαϊμού" του Ιγναντίδη στο 40΄.
Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων του α΄μέρους, ο Ολυμπιακός πέτυχε και δεύτερο τέρμα, με ένα απ΄ ευθείας χτύπημα φάουλ του Σάλιακα...
Στο β΄μέρος η Νίκη πάλεψε, δεν της δόθηκε καθαρό πέναλτι σε ανατροπή του Σιώμου, ενώ είχε κι άλλες καλές στιγμές στο παιχνίδι.
Άδικη λοιπόν η ήττα για τους "κυανόλευκους", που αγωνίστηκαν με τους Δήμιζα, Γεωργαντζή, Μπλούχο, Μπρεγκάσι, Στρούγγη, Ποζατζίδη, Πότση (65' Νιαώτη), Πέτση (82' Μουτζούρη), Σιώμο (58' Πάσχο), Τσιάκο και Ξόμπλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου