Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

"Έχουμε πάθει... βέρτικο" είπε ο Ανδρέας Πάτσης!

"Έχουμε πάθει... βέρτικο" είπε με νόημα ο Ανδρέας Πάτσης στο "μπλε" ραδιόφωνο της πόλης, στο Blue Star fm 105,1, στην εκπομπή "Γκολ στο 90΄" με τους Γιώργο Αποστολακόπουλο και Κώστα Παρίσση.
"Για τρίτη φορά έχω αιφνιδιαστεί δυσάρεστα.
Όταν ήρθα μου έλεγαν... "ανέβασε την ομάδα στην Α΄ Εθνική και θα δεις...".
Ακόμα πληρώνω όμως υποχρεώσεις από το παρελθόν!
Μέχρι και σε παλιούς φροντιστές...

Εγώ είμαι υπερήφανος για τον εαυτό μου και μόνο για τον εαυτό μου.
Το μεγάλο στοίχημα είναι η ομάδα να κρατηθεί για να μπορέσει να εξυγιανθεί.
Κάνουμε την προσπάθεια για την επόμενη μέρα, να μην είναι αυτή αποφράδα για την Νίκη!
Αυτό που γίνεται εδώ... ούτε υπάρχει λογική, ούτε υπομονή... Αχαριστία υπάρχει, με έχει επηρεάσει αυτή η κατάσταση αφάνταστα...
Δεν μπορώ να ψυχολογήσω τον Νικιώτη φίλαθλο!
Μέσα σε 2,5 χρόνια βγαίνεις πρωταθλητής στην Α΄ Εθνική και τα βάζεις με τον πρόεδρο...
Κάναμε μία υπέρ προσπάθεια και ανεβάσαμε την ομάδα.
Η ομάδα που κάποτε δεν κατέβηκε να αγωνιστεί για μία προσφυγή 3.οοο ευρώ!
Εγώ και οι παίκτες κοιτάζουμε την δουλειά μας, ο κόσμος πρέπει να κοιτάξει την δική του δουλειά...
Κοινός παρονομαστής είναι το καλό της ομάδας: Εσύ στηρίζεις, εγώ αγωνίζομαι!
Και πέρσι έκανα λάθη και πρόπερσι... Έχω κάνει λάθη, αν ξέρω εκ των προτέρων τα λάθη...
Το να κάνεις τον προφήτη δεν λέει τίποτα.
Όταν βλέπεις ότι κάτι δεν σου βγαίνει, κάνεις και τις ανάλογες κινήσεις.
Ούτε καν με απασχολεί η μεταγραφική σεζόν του Ιανουαρίου αυτή την στιγμή!
Θα αξιολογήσω μία κατάσταση, βλέπω, κρίνω και αποφασίζω.
Ο Ιανουάριος είναι πολύ μακριά για μένα...".
Ο πρόεδρός μας - καυστικός όπως ποτέ στο παρελθόν - συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά: "Ποτέ δεν εξαρτήθηκε η παρουσία μου στα παιχνίδια της ομάδας, από τα αποτελέσματά της!
Η Νίκη είναι ένα δημιούργημά μου, πως είναι δυνατόν να μην το στηρίξω;
Αλλά όλα έχουν ένα όριο. Αν δεν έχεις την ηθική συμπαράσταση...
Πρέπει να αποφασίσουμε όλοι μας τι θέλουμε!
Δεν είναι ο Πάτσης απέναντι στους άλλους. Ή θα πάμε όλοι μαζί ως το τέλος ή θα το αφήσουμε εκεί...
Ανέβαλα μία Γενική Συνέλευση γιατί συγκράτησα με τον τρόπο αυτό τον εαυτό μου. Θίχτηκα προσωπικά ο ίδιος από κάποια πράγματα.
Ούτε οσφιοκάμπτης είμαι, ούτε παρακαλάω κανέναν!
Εγώ δεν έτρεξα να παρακαλέσω και να συναντήσω κανέναν... Άλλοι το έκαναν αυτό, εδώ γύρω σας είναι!
Μόλις ανέβηκε η ομάδα, μέλη του τότε ΔΣ ήθελαν με 20.000 και 30.000 ευρώ να πάρουν το 40% της ΠΑΕ κι επειδή δεν τους έκανα την χάρη, με κατηγόρησαν πως είμαι "συγκεντρωτικός" ...
Ποιος είναι όμως στην Λάρισα τώρα;
Μήπως παίχθηκαν κάποια σενάρια σε ανύποπτο χρόνο κι επειδή δεν τους έκανα τα κέφια γίνονται όλα αυτά;
Οι πολλές απόψεις βοηθάνε. Αλλά να μην περάσουμε στην άλλη όχθη... Όλες αυτές οι κακοπροαίρετες  κριτικές, κάνουν κακό σ΄ αυτό που αγαπάς.
Τι κάνεις δηλαδή; Ένας μαλάκας και μισός είσαι που κάνεις κακό, αν λες πράγματα που δεν στέκουν!
Αυτό δεν είναι κριτική, κακία είναι...
Ακόμα αναρωτιούνται - όχι οι δικοί μας - οι ξένοι, πως ανέβηκε αυτή η ομάδα στην Α΄Εθνική, πως τα κατάφερε με όλα αυτά τα προβλήματα.
Τα πάντα είναι υπό έλεγχο όμως, συνεχίζουμε και στο ματς Κυπέλλου θα δούμε μία εντελώς διαφορετική ομάδα...".
Και ο κόσμος της Νίκης, δεν έχει παρά να στηρίξει την ομάδα του και να απομονώσει όλους αυτούς που βάλουν κατά του προέδρου, της διοίκησης και της ομάδας στην τελική ανάλυση!



  

5 σχόλια :

  1. Γιατί να τους απομονώσει;; Με διχόνοια μόνο αρνητικά αποτελέσματα μπορούμε να εχουμε. Υπομονή στήριξη και αγάπη σ αυτή την ομάδα. Αν έχουμε εμφύλιους μεταξύ μας δε θα μας βγει σε καλό. Ενωμένοι οι Νικιώτες έχουν καταφέρει στο παρελθόν πολλά. Νικιώτης δε σημαίνει νίκες πρωταθλήματα ακριβές μεταγραφές.Ο Νικιώτης ταυτίζεται με τον πρόσφυγα. Μέσα απο τις κακουχίες τα εμπόδια αναζητά μια καλύτερη ζωή μέσω της έντιμης οδούς με σκληρή δουλειά. Εγω προσωπικά προτιμώ έτσι στον πάτο και καθαροί παρά μέσα στη δεκάδα και αμφισβητούμενοι και θα δείτε στο τέλος της χρονιάς που θα μας αγαπάει όλη η Ελλαδα. ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΔΕΡΦΙΑ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΙΟΥΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστά... Όλοι μαζί πρέπει να πάμε και όπου μας βγάλει!
    Δεν έχει νόημα αυτή η καταστροφική "κόντρα" που εντέχνως ορισμένοι "γνωστοί" σε όλους μας την πλασάρουν στον κόσμο.
    Δεν υπάρχει καμία "κόντρα" με τον πρόεδρο, με την διοίκηση, με την ομάδα. Όλοι παλεύουμε για κάτι κοινό: Το καλό της Νίκης μας!!!
    Να απομονώσουμε όλους αυτούς που μας εκθέτουν λοιπόν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος είναι στη λάρισα τώρα;Ποιο 40%?Ποια σενάρια;Δεν άκουσα τη συνέντευξη και δε μου βγαίνει νόημα ούτε από τα συμφραζόμενα.
    Κατά τα άλλα στα περισσότερα δίκιο έχει έχουμε πάθει παράκρουση και δεν πάμε καλά.Χάνουμε ένα ματς από το γεγονός πως βγήκε (ορθώς) o κιτρινισμενος τσουκανης και μπήκε μέσα o αργυρίου που μέχρι να καταλάβει που παίζει τρώμε γκολ.Κι από την ώρα εκείνη άλλος βρίζει τον πατση,άλλος ρωτάει που είναι o αργύρης,άλλος νοσταλγεί τον Ανιετε κι ένας κερατάς δε βρίσκεται να ρωτήσει ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ;;;;;
    Τέλος πάντων,o σχεδιασμός έγινε τελείως ανορθόδοξα,σαφέστατα φταίει κι o πατσης για τις επιλογές του,αλλά το να χρεώνουμε δόλο και τάσεις κοροϊδίας σε αυτόν που σε πήρε διαλυμένο και σε έβγαλε δύο κατηγορίες ε είναι γελοίο.
    Αν είμαστε ώριμοι θα συνεχίσουμε να ψηλώνουμε και μέσα από σφαλιάρες,αν αποδειχθούμε αχάριστοι θα το πληρώσουμε στο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχει βάλει και διαφήμιση στην ΑΕΛ. προφανώς για τον Ντελόπουλο θα λέει

      Διαγραφή
  4. Συγνώμη αλλά θεωρώ ότι το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με το ροστερ.ποιος πίστευε ότι θα έχουμε μια άνετη παραμονή στη super league;οποίος το πίστευε απλά δεν ξέρει μπάλα. Δεν είναι δυνατόν να μιλάμε με καμάρι για τον κόσμο της Νίκης κι ο κόσμος αυτός να είναι απών από ένα μεγάλο επίτευγμα που χωρίς τον πατση δεν θα πετύχαινε.όποιος κι αν είναι ο πατσης όσο κι αν κάποιοι δεν τον πηγαίνουν οφείλουν και είναι υποχρεωμένοι να συστρατευθουν μαζί του γιατί πολύ απλά ότι κι αν έθεσε ως στόχο τον πέτυχε.η αλήθεια είναι πως είμαι κι εγώ απογοητευμενος αλλά όχι από την ομάδα η οποία σίγουρα δεν έχει μεγάλη δυναμικότητα.τι με νοιάζει όμως που μπορεί και να πέσουμε εγώ έζησα την ομαδα μου στην α εθνική.ειμαι απογοητευμενος από τον κόσμο που η ομάδα τώρα τον χρειάζεται περισσότερο κι αυτός είναι απών.τελικά ίσως και να είμαστε μικρή ομάδα γιατί πολύ απλά μια ομάδα την κάνει μεγάλη ο κόσμος της που την ακολουθεί και την στηρίζει οικονομικά και δίνοντας το παρών στο γήπεδο.τελικά όμως ο λαός της νίκης αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων.λυπάμαι γιατί ένας άνθρωπος κατάφερε να φέρει την ομάδα εκεί που χρόνια ονειρευομασταν κι εμείς του γυρίσαμε τη πλάτη.απλά είμαστε άξιοι της μοίρας μας κι εμείς φταίμε γιατί πρώτοι απ'ολους ΕΜΕΙΣ είμαστε μικροί και δεν ξέρουμε να χαρούμε την τεράστια επιτυχία της ομάδας μας.δεν μας αξίζει και πολύ σύντομα η ομάδα θα ξαναφτασει σε μικρότερες κατηγοριε

    ΑπάντησηΔιαγραφή