Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Έσπασε το ρόδι η Νικάρα!!!

Νίκη Βόλου – Πανθρακικός 1-0 | onsports.grΙστορική Νίκη, πραγματικά ...χρυσάφι πέτυχε η ομάδα μας, που έσπασε το ρόδι στην Super League, κερδίζοντας με 1-0 τον Πανθρακικό.
Η Νικάρα αφού πέρασε από πολλές δυσκολίες, αφού έβγαλε ένα απίστευτα δύσκολο πρόγραμμα, αφού άλλαξε ακόμα και προπονητή, πήρε το πρώτο της "τρίποντο" στο πρωτάθλημα!
Πλέον οι "κυανόλευκοι" μπορούν να αισιοδοξούν, έχουν δικαίωμα να ονειρεύονται μια καλύτερη συνέχεια και σίγουρα δεν είναι "τελειωμένοι" όπως πολλοί βιάστηκαν να τους καταδικάσουν...

Η Νίκη είναι ζωντανή, η Νίκη είναι δυνατή, η Νίκη παλεύει και θα δώσει σκληρή, λυσσαλέα "μάχη" για να κρατήσει τα κεκτημένα της.
Η ομάδα μας κόντρα στον Πανθρακικό, ήταν αποφασισμένη: Τα μάτια των παικτών μας στην κυριολεξία γυάλιζαν!
Ήξεραν ότι έπρεπε να κερδίσουν, μα πάνω απ΄ όλα ήθελαν και πίστεψαν τον στόχο τους.
Και με μία γκολάρα του Ροτζέριο Μάρτιν τα κατάφεραν.
Ήταν το 23΄ της συνάντησης, όταν ο Ροτζέιρο με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πασχαλάκη.
Ο χρόνος σταμάτησε εκεί...
Το "χρυσό" γκολ του Ροτζέριο τελικά μας έφτασε να κερδίσουμε, στάθηκε ικανό να πάρουμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα και να ξεκολλήσουμε από το "μηδέν".
Η συνέχεια τώρα στην... Ξάνθη!

Συνθέσεις
Νίκη Β.: Ταΐρης, Μαρινάκης, Τσουκάνης, Καρασαλίδης, Ίβενς, Λάουξ (55' Μαχλελής), Κοτσαρίδης (63' Κυζιρίδης), Μουζακίτης (73' Αργύρης), Σταμπολζίεφ, Ροτζέριο, Τζιώρας.
Πανθρακικός: Πασχαλάκης, Εμπόου, Σερφά, Μπαϊκαρά, Λαδάκης, Ποτουρίδης (46' Ντιγκινί), Ίγκορ, Πέρεζ, Ζδράβος (75' Κάσες), Χρήστου, Χασομέρης(46'Τζάνης).

Κίτρινες: Ροτζέριο, Σταμπολζίεφ, Ταΐρης -  Τζάνης, Σερφά.

Διαιτητής: Κάμπαξης Ι. (Εύβοιας)
Βοηθοί: Καμπούρης Β. (Εύβοιας), Λαμπρόπουλος Μ. (Ηλείας)
Παρατηρητής: Δούρος Γ. (Κορινθίας)

2 σχόλια :

  1. Μπραβο Νικαρα μου.......Η διαιτησια προκλητικη...Ξεσηκωσε το κοσμο το πεντακαθαρο φαουλ πανω στον Τζιωρα στα ορια της μεγαλης περιοχης του Πανθρακικου το οποιο δεν δοθηκε...Γενικα σφυριζε με το παραμικρο υπερ του Πανθρακικου και μας κιτρινιζε ευχαριστως αντιθετα με τους αντιπαλους μας τους οποιους τους χαριστηκε αρκετες φορες..

    ΥΓ... Η ομαδα δεν χανει στην Ξανθη....

    pepale

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοντά οι γραμμές,αξιοποίηση του κάθε παίκτη (εκτός του μαχητή σταμπολζιεφ o οποίος ακόμη ψάχνει το ρόλο κ τη θέση του στην ομάδα ) και πάνω από όλα ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ.Θύμισε λίγο πλέι οφ σήμερα η ομάδα.Καλή κυριακή,χαρούμενη εβδομάδα.
    Μόνο ΝΙΚΗ .
    Υ.γ κίτρινη πήρε και το αλάνι o ταιρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή