Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Έγκλημα και... τιμωρία - ήττα από τον Αστέρα

Νίκη Βόλου –Αστέρας Τρίπολης 0-2 | onsports.grΑυτοκτόνησε στην κυριολεξία η Νίκη, χάνοντας πραγματικά μόνη της από τον Αστέρα Τρίπολης με... 0-2!
Οι "κυανόλευκοι" στο καλύτερό τους παιχνίδι στο πρωτάθλημα, κατάφεραν να χάσουν και να μείνουν στο τελευταίο σκαλί της βαθμολογίας με μόλις 4 βαθμούς...
Στο άδειο Πανθεσσαλικό (336 εισιτήρια), η Νίκη ξεκίνησε πολύ καλά το ματς, απέναντι σε μία από τις ποιοτικότερες ομάδες της κατηγορίας, τον Ευρωπαίο Αστέρα Τρίπολης.
Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας ήξερε τι έχει να αντιμετωπίσει κι έστησε ιδανικά την ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Με σφιχτή άμυνα και πολυπρόσωπο κέντρο, οι φιλοξενούμενοι δεν έβρισκαν χώρους, σε αντίθεση με την Νίκη που έψαχνε με υπομονή την ευκαιρία.
Και την είχε: Ήταν ο Τζιώρας που βρέθηκε μόνος με το γκολ, είχε και την επιλογή του Ροτζέριο, θέλησε να τελειώσει αυτός την φάση αλλά δεν τα κατάφερε.
Και σαν να μην έφτανε αυτό, στην αμέσως επόμενη φάση ο Ταΐρης καταδίκασε την ομάδα του, όταν σε σουτ του Μπακασέτα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του!
Αντί να γίνει δηλαδή το 1-0, έγινε το 0-1...
Στο β΄μέρος η Νίκη μπήκε ακόμα καλύτερα στο παιχνίδι, πήρε τον έλεγχο της αναμέτρησης αλλά και την κατοχή της μπάλας και πίεσε όσο μπορούσε.
Και μπορούσε... Όμως η φάση του Μουζακίτη την καταδίκασε.
Ήταν το 69΄ της αναμέτρησης όταν ο Κορέτα έβγαλε την μπάλα από την αριστερή πλευρά, ο Ροτζέριο την άφησε έξυπνα στον Μουζακίτη που δεν είχε παρά να την στείλει στα δίχτυα, όμως πλάσαρε απελπιστικά άουτ!!!
Κάπου εκεί το ματς τελείωσε, αφού η Νίκη δεν είχε άλλη ψυχή για να βγάλει μέσα στο γήπεδο...
Απλά στις καθυστερήσεις ο Καρασαλίδης έδωσε ένα δεύτερο γκολ δώρο στους Αρκάδες.
Το τελικό 0-2 αδικεί κατάφωρα την ομάδα μας, όμως στο ποδόσφαιρο είναι γνωστό ότι δεν υπάρχει δικαιοσύνη.    
Στο ποδόσφαιρο υπάρχει λογική, ικανότητα κι εξυπνάδα... Η Νίκη δεν είχε τίποτα απ΄ όλα αυτά και μοιραία έχασε...
Συνθέσεις:
Νίκη Βόλου: Ταΐρης, Μαρινάκης, Τσουκάνης, Αργύρης (79' Νικλητσιώτης), Καρασαλίδης, Ίβενς, Μουζακίτης, Ροτζέριο, Κοτσαρίδης (67' Μέτσε), Αναστασόπουλος (46' Κορέτα), Τζιώρας.
Αστέρας Τρίπολης: Κοσίτσκι, Λούι, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Γκόιαν, Κουρμπέλης, Τίε Μπι (60' Μουνάφο), Μάσα, Νίκο Φερνάντες (72' Τσοκάνης), Μπακασέτας (60' Ουσέρο), Πάρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου