Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Γ. ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΣΤΟ GOALPOST.GR

Γιώργο, πως νιώθεις που θα μείνεις στην ομάδα της Νίκης για ακόμη ένα χρόνο;
-Ανυπομονώ να ξαναπαίξω για τους οπαδούς της Νίκης Β. και χαίρομαι που θα μου δοθεί η ευκαιρία να ξαναβοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει τους στόχους της.
Ποιοι θα είναι οι στόχοι για τη νέα αγωνιστική περίοδο, λαμβάνοντας υπόψη πως θα συμμετάσχετε σ' ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα Β' Εθνικής των τελευταίων δεκαετιών;
-Πραγματικά, αυτό το πρωτάθλημα θα κρατήσει το ενδιαφέρον του κόσμου από την 1η αγωνιστική ως την τελευταία. Πιστεύω πως δύσκολα μία ομάδα θα ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες και τουλάχιστον οι μισές ομάδας της κατηγορίας θα παλέψουν για την άνοδο. Ο στόχος την ομάδας μου θα είναι σίγουρα πρωταγωνιστικός προσφέροντας όμως παράλληλα και όμορφο θέαμα στους φιλάθλους μας. Δεν μπορούμε να πούμε από τώρα πως στόχος θα είναι η άνοδος αλλά σίγουρα θα παλεύουμε κάθε αγωνιστική για τους τρεις βαθμούς, όπως κάναμε και στα παιχνίδια της football league 2.

Ποιοι ήταν οι λόγοι που αποφάσισες να αγωνιστείς στην ομάδα της Νίκης Βόλου για ακόμη μία χρονιά;
-Σίγουρα μεγάλο ρόλο έπαιξαν οι παρουσίες του κ. Πάτση και του κ. Αμανατίδη που θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και η φιλία που με δένει με τους Αντρέ Μκρτσιάν και Ηλία Βούρα, οι οποίοι θα συνεχίσουν κι αυτοί να αγωνίζονται για τη Νίκη. Για τον κόσμο τι να πω... Με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή, και προσπαθώ να ανταποδώσω αυτή την αγάπη τους, δίνοντας τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Πως σχολιάζεις το γεγονός πως τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεστε σ' ένα σύγχρονο στάδιο όπως αυτό του Πανθεσσαλικού;
-Το Παντελής Μαγουλάς αποτελούσε μία καυτή έδρα, δίνοντας φτερά στα πόδια μας, και προσθέτοντας βαρίδια στων αντιπάλων... Όμως όταν ο στόχος της ομάδας, με την έλευση του κ. Πάτση, δεν είναι απλά μία άνοδος και μία πρόσκαιρη επιτυχία αλλά το χτίσιμο μίας ομάδας που θα πρωταγωνιστεί για πολλά χρόνια στο ποδοσφαιρικό στερέωμα της Ελλάδας, τότε ένα σύγχρονο στάδιο αποτελεί βασική προϋπόθεση στον τομέα της οργάνωσης.
Η ομάδα είναι βέβαιο πως θα μπορεί να προσφέρει πιο όμορφο θέαμα και περισσότερος κόσμος θα μπορεί να απολαύσει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα με όλες τις ανέσεις που του προσφέρει ένα στάδιο όπως το Πανθεσσαλικό.
-Πως κρίνεις τις μέχρι τώρα μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας;
Φυσικά, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για τους παίκτες που έρχονται στη Νίκη αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι, ο κόσμος να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους διοικούντες και στο τεχνικό τμήμα της ομάδας οι οποίοι κάνουν το καλύτερο δυνατό για την ενίσχυση του ρόστερ.
-Ποιος είναι ο προσωπικός σου στόχος για τη νέα αγωνιστική χρονιά;
Πρώτος και βασικός μου στόχος είναι να μπορώ να πείθω τον προπονητή μου μέσα από τις προπονήσεις πως αξίζω μία θέση στην εντεκάδα. Φέτος δεν θα είναι καθόλου εύκολο αυτό, αφού ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος.
-Κλείνοντας, τι μήνυμα θέλεις να στείλεις στους φιλάθλους της Νίκης;
Θα ήθελα να τους ζητήσω να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα, όπως έκαναν ως τώρα, και όσοι έχουν τη δυνατότητα, να ενισχύσουν την ΠΑΕ αγοράζοντας ένα εισιτήριο διαρκείας. Απ' ότι μαθαίνω οι τιμές θα είναι για όλα τα βαλάντια, και για την διοίκηση, η διάθεση ενός ικανοποιητικού αριθμού εισιτηρίων διαρκείας θα είναι μία μεγάλη οικονομική ανάσα.

πηγή: WWW.GOALPOST.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου