Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΑΞΙΑΣ 250 ΕΥΡΩ - Ο ΑΣΤΑΚΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ;

Καλησπέρα από το κυανόλευκο κέντρο του Βόλου!
Είχαμε καιρό να γράψουμε για παραλειπόμενα αλλά οι τελευταίες καταγγελίες μας έχουν τρελάνει και πραγματικά μας έχουν εξοργίσει. Αν ο τίτλος δε σας λέει τίποτα θα σας βοηθήσουμε εμείς.
Μάλλον εκεί στον ερασιτέχνη έχουν πρόβλημα με τους αριθμούς...
Στην τελευταία και πρόσφατη γενική συνέλευση του ερασιτέχνη ειπώθηκαν πολλά, αλλά μερικά είναι για γέλια και για κλάματα. Εμείς θα εστιάσουμε στα της ακαδημίας ποδοσφαίρου που μας έγιναν και καταγγελίες από τους γονείς των παιδιών.
27.000 ευρώ έσοδα, λένε οι του ερασιτέχνη και 27.000 ευρώ έξοδα. Παρουσίασαν ότι στις ακαδημίες ποδοσφαίρου τα παιδιά είναι 130 ενώ σύμφωνα με τους γονείς τα παιδιά είναι πάνω από 180. Αυτό για τα έσοδα, μπορείτε να υπολογίσετε πόσα δίνουν οι γονείς το μήνα για να παίζει το παιδί του στις ακαδημίες. Για να μη πούμε ότι οι γονείς πληρώνουν πολλές φορές από την τσέπη τους για ρουχισμό και παπούτσια μέχρι και τις κάλτσες. ΕΛΕΟΣ!
Παρουσιάστηκαν στα έξοδα 2.000 ευρώ για μπάλες στις ακαδημίες ποδοσφαίρου και στους νέους αθλητές, αλλά από ότι μάθαμε στις ακαδημίες τα λεφτά για τις μπάλες τα πληρώσανε οι προπονητές.Παρουσίασαν 1.000 ευρώ για πλύσιμο ρούχων αθλητών από ακαδημίες και νέους αθλητές, αλλά στις ακαδημίες τα πλένουν οι γονείς τα ρούχα. Το πιο αστείο και συνάμα γελοίο πάντως από όλα αυτά, ήταν τα 250 ευρώ έξοδα κάθε Παρασκευή. Τι έξοδα ήταν αυτά; Ήταν για παράθεση γεύματος στους νέους αθλητές από ένα πιάτο μακαρόνια έκαστος. Μόνο που δε μας είπαν στα μακαρόνια συμπεριλαμβάνετε και ο αστακός; Ήταν στο μενού;
Ο κ. Λάζος γιατί αποχώρησε από τη συνέλευση στην αρχή αυτής; Μήπως αντιλήφθηκε το τι θα ακολουθούσε με τις καταγγελίες των γονέων; Περιμένουμε τις επίσημες απαντήσεις του ερασιτέχνη αν και το παραμύθι που θα μας αραδιάσουν το ξέρουμε. Στη συνάντηση της Τετάρτης πρέπει να ξεκαθαρίσουν όλα γιατί αλλιώς οι γονείς είναι εξοργισμένοι και δεν είναι και πολύ απίθανο να αποχωρήσουν μαζί με τα παιδιά τους από τις ακαδημίες, δικαιολογημένα.
Τέρμα οι ρεμούλες στη Νίκη Βόλου. Καθαρές κουβέντες και καθαρή διοίκηση με σωστούς ανθρώπους τώρα. Τι προσφέρετε κύριοι του ερασιτέχνη εκεί πίσω; Κύριε Χαλκιά; Κύριε Ζιάγκα; Πόσο θα τραβήξει αυτή η κοροϊδία; Ακούστηκε ότι ζητάτε λεφτά για τους παίκτες της ακαδημίας για να μεταπηδήσουν στην ΠΑΕ. Αν ισχύει τέτοιο πράγμα καλύτερα να κρυφτήτε.

21 σχόλια :

  1. ΕΔΩ Ο ΖΑΓΚΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΡΗΜΗΝ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ, 15.800 € ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΣΗ ΑΠΑΙΤΗΤΑ.
    ΝΤΡΟΠΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ετσι ειναι εισαι πολυ ευστοχος
    και καποιοι κυριοι ειπαν μεσα στην συνελευση οτι η παε πρεπει να δινει το δεκα τις εκατο απο ησητιρια και απο το σημα
    τι εχουν προσφερη αυτοι;;; μονο να παιρνουν;;;;
    και μερικοι που βγαινουν στο ραδιο και παιρνουν το μερος τον ακαδημιων μαλον εχουν να πατησουν χρονια απο πισω
    εκτος αν τους αρεσει αυτο που βλεπουν εκει
    τοτε θα το εχουν να το χεροντε μονοι τους απο του χρονου
    ΤΕΡΜΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΥΡΙΕ ΖΙΑΓΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΧΑΛΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΔΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ . ΤΕΡΜΑ ΠΟΙΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΓΟΝΙΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΠΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΟΣΟΥΝ ΚΥΡΙΕ ΧΑΛΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΕΚΕΙ ΠΙΣΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΦΤΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΤΙΤΛΟ ΣΤΟ ΠΡΟΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ,ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 1900 ΠΙΣΟ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συγγνωμη δεν καταλαβα αυτο το κειμενο πιος το υπογραφει παιδια??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ "ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΥ ΠΑΘΟΥΣ" ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΟΝΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ.ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ; ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το θεμα ειναι ποιος το υπογραφει ρε φιλε;;;; η οτι λεει αληθειες;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το τραπέζι που γίνοταν στους Νέους Αθλητές κάθε Σάββατο στοίζε 50-60 ευρώ,για να σοβαρευτούμε λίγο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατί ρε παιδιά κόβονται τα σχόλια;μπορεί να μ πει κάποιος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ. ΑΠΛΑ ΦΙΛΤΡΑΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΪΤ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο κύριος ανώνυμος συντάκτης του "Κυανόλευκου Πάθους" που έγραψε το παραπάνω άρθρο, θα έρθει στη συνάντηση του Κολεγίου να θέσει τα παραπάνω ζητήματα για να συζητηθούν;
    Αν είναι αλήθειες φίλε Γιώργο να έρθει και να τα πει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΓΟΥΡΑ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΡΘΟΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΕΝΟΩ ΠΑΕ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ. ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ.ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΛΕΓΙΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. λοιπον δυο πραγματα απλα κ σταρατα.......σημερα με το που μπηκα στο στουντιο δεχθηκα 3 τηλεφωνηματα εκτος αερα απο γονεις που τα παιδια τους παιζουνε στις ακαδημιες....και αλλοι πολλοι που με σταματανε στο δρομο κ μου ριχνουνε ''ευθυνες'' λεγοντας οτι εκει στο μπλου σταρ δε βγαζετε τετοια σοβαρα θεματα που αφορουνε τα μικρα παιδακια των ακαδημιων...σημερα λοιπον και εγω κ ο μαστρογιαννης το πρωι ασχοληθηκαμε με το θεμα αυτο που αναρτηθηκε και απο το σαιτ σας....ξεκαθαριζω οτι βγαλαμε το θεμα που απαιτησανε πολλοι γονεις οχι για ακροαματικοτητα ουτε για να εχουμε κατι να ασχοληθουμε!!(το μπλου σταρ δεν εχει αναγκη απο νουμερα)
    οι καταγγελιες γονεων ητανε σοβαρες για ολα τα παραπανω που αναφερονται απο το αρθρο και θεωρησα καθηκον σημερα να ασχοληθω με αυτο.
    δεν ειμαι καταλληλα ενημερωμενος για τις ακαδημιες ομως σεβαστηκα τον κοσμο κ το εψαξα....δεν ειμαι δημοσιογραφος κ ουτε θελω ποτε να γινω αλλα αν ολα αυτα που καταγγελουν οι γονεις ειναι σοβαρα και καλα θαναι ολοι να κατσουνε σε ενα τραπεζι να τα βρουνε ομορφα οπως σε ολες τις καλες οικογενειες.
    δεν ξερω ουτε ποιος ειναι ο ζιαγκας ουτε ο χαλκιας ουτε κανενας κ δεν εχω προσωπικο προβλημα με κανεναν απλα θεωρω υποχρεωση μου να μεταφερω τις αποψεις του κοσμου απο την εκπομπη μου οταν μου το ζητανε επιμονα.
    μετα το τελος της εκπομπης δεχθηκα τηλεφωνα απο υπευθυνους των κολλεγιων και μου ειπανε κ καλα γιατι εβγαλα το θεμα στον αερα εφοσον ειμαι ανημερωτος.
    σωστα ειμαι ανημερωτος κυριοι της ακαδημιας!!!!
    αλλα οταν με περνουνε γονεις στην εκπομπη μου κ θιγουνε το θεμα αυτο ειμαι υποχρεωμενος και να ασχοληθω και να σχολιασω τα λιγα που γνωριζω
    για το θεμα των ακαδημιων!!!
    ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!!!
    ξαναλεω κ το ειπα κ σημερα στο ραδιο......ΚΑΘΗΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΛΥΣΗ.
    τις ευθυνες κυριοι της ακαδημιας να τις ριξετε οχι σε μενα κ στο ραδιοφωνο αλλα σε αυτους που διαχειριζονται τα εσοδα κ εξοδα των κολλεγιων.

    ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. φιλε 8.51
    ερθει δεν ερθει καποιος απο το σαιτ θα ειμαστε εμεις εκει οι γονεις και θα τα πουμε ολα μην φοβασε
    θα τα πουμε και η θα φυγουν η θα φυγουμε εμεις με τα παιδια μας ΤΕΛΟΣ
    μιλαω για αυτους απο την ακαδημια οχι για ερασιτεχνη μην τα μπερδευουμε
    αλο το ενα αλλο το αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Να φύγουν αυτοί και να αναλάβετε το κολέγιο εσείς. Οι γονείς, οι φίλαθλοι, οι ανώνυμοι, οι τζαμπατζήδες, κάποιοι από εσάς και να το κάνετε καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. μαλον σε βολευει αυτη η κατασταση εσενα 12.40

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. kala ekei ston blue star den kserete ti sas ginete. ektos apo Mastrogiani, Iosif kai Petralifi oloi oi alloi oti nane.

    Na min dimioyrgoyme problima sthn omada, Nai kirie makridi na min to bgalis ston aera.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΗΣ ΧΟΥΦΤΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΗ ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΣΩΣΤΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΛΕΓΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.
      ΑΝ ΕΣΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΔΕ ΣΟΥ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ!!!ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ Κ ΟΜΟΡΦΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΝΙΚΙΩΤΗ ΦΙΛΑΘΛΟΥ.ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΙΚΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΛΕΓΙΟΥ.ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΑΝΕ Κ ΑΥΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΔΩ Κ ΜΗΝΕΣ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ!!!
      ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΚΑΛΥΨΑΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΕΙΛΗΣΕ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ.Κ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΟΤΙΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΣΩΣΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ.

      ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ

      Διαγραφή
  18. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ. ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΡΟΟΔΟ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΑΣ; ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ; 250 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ; ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΕΚΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΚΟΛΕΓΙΟ; Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΙΣΩ. ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΤΩΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ; ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΥΤΕ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΑΝΕ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΕ. ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΛΕΣ.ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΕΙΡΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΙ ΘΑ "ΠΛΗΡΩΣΕΙ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ρε φιλε 3.12 πλακα μας κανεις;;;; το οτι βγηκε στον αερα σε πειραζει η αυτα που βγηκαν;;;; αν εμεις οι γονεις δεν το βγαζαμε προς τα εξω ολα θα ηταν μελι γαλα εεε;;;; παλι στα χωραφια να πληρωνουν οι ηλιθιοι και ολα καλα εεε;;;;
    αν δεν ξερεις τι γινετε εκει πισω αντε και παιξε παραπερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. οσο για τον μακριδη που λες φιλε καλα εκανε και ο μαστρογιαννης το εκανε θεμα το πρωι γιατι δεν λες και για αυτον;;;;;;
    αυτο κατι λεει που το καναν θεμα μαλον δεν παιρνουν την δικια σου γραμμη φιλε 3.12

    ΑπάντησηΔιαγραφή