Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

ΒΡΕ ΚΑΛΟΣ ΤΟΥΣ!!! Νο2

Τελικά αυτοί οι παλιοί παράγοντες της Νίκης Βόλου μας χαρίζουν ρεπορτάζ συνέχεια. Έτσι για να έχουμε να ασχολούμαστε. Έγινε αυτές τις μέρες... παλιοί παράγοντες της Νίκης Βόλου, (3 στον αριθμό) επιχείρησαν να πάρουν τη σφραγίδα από τοπική ομάδα, (παίζει Α' τοπικό) του νομού μας. Ο ένας κρύβονταν, για να μη τον δούνε οι της ομάδας του τοπικού. Τι να ετοιμάζουν άραγε; Αν νομίζετε ότι θα ξεφύγετε και ότι θα γλιτώσετε από εμάς είστε γελασμένοι.

Τι εννοούσαν οι του ερασιτέχνη όταν πίσω στο κολέγιο μπροστά στους γονείς ανέφεραν ότι οι Νέοι Αθλητές έχουν στόχο να φτάσουν πολύ ψηλά, πρωταγωνιστικό ρόλο και να κάνουν πρωταθλητισμό;

8 σχόλια :

  1. ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΟΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ..ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΥΧΕΙ..ΚΑΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ...ΟΠΟΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ....ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΡΙΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΙΚΑ 5 ΗΤΑΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΗΣΕΙ. ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ???ΤΙ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ..??ΜΙΛΑ ΚΑΘΑΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΣΗ ΜΕ ΣΦΕΝΤΟΝΕΣ!!! ΜΟΛΙΣ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ! ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝ 158ΟΟ-ΖΑΓΓΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΛΙΚΕΙΟ-ΧΑΛΚΙΑ ΥΠΕΡΟΜΑ ΔΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ.ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ? ΕΡΕ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ 15800 ΚΥΛΕΙΚΕΙΟ ΚΛΑΨ-ΚΛΑΨ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μίλα καθαρά να θέλεις να μας ενημερώνεις έγκυρα, ποιας τοπικής ομάδας πήγαν να πάρουν την σφραγίδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΘΕΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΤΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ. Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΦΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΝΙΚΙΩΤΕΣ.ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΘΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή