Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ20 ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ


Ξεκίνημα σήμερα στις 6 το απόγευμα από το Παντελής Μαγουλάς για την ομάδα Κ20 της Νίκης Βόλου. Πρόθεση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου είναι να ρίξει μεγάλο βάρος στην ομάδα Κ20, έτσι ώστε να υπάρξει μετέπειτα προώθηση ταλέντων στην επαγγελματική ομάδα. Προς αυτό τον σκοπό θα υπάρχει στενή συνεργασία με το προπονητικό τιμ της επαγγελματικής ομάδας και στενή παρακολούθηση όλων των ποδοσφαιριστών.

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει ότι την τεχνική ηγεσία της ομάδας Κ20 αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Παπαρρίζος. Συνεργάτης του και γυμναστής  θα είναι ο Σωτήρης Πετσιμέρης. Υπεύθυνοι της ομάδας ορίστηκαν οι κ.κ. Μάκης Χουρίδης και Δημήτρης Γκόλιας.


Ο Παναγιώτης Παπαρρίζος είναι καθηγητής φυσικής αγωγής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο. Κατέχει δίπλωμα ΟΥΕΦΑ Α’ και έχει εργαστεί ως προπονητής στις υποδομές του ΑΟ Σκιάθου, της Αγίας Παρασκευής και του Ολυμπιακού Βόλου. Επίσης έχει διατελέσει Ενωσιακός προπονητής της ΕΠΣΘ στις ομάδες τζούνιορ και προπαίδων, έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία στις ανδρικές ομάδες της Σκιάθου και της Αγίας Παρασκευής, ενώ υπήρξε και συνεργάτης του Κώστα Σταματίου στον Ολυμπιακό Βόλου στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ο συνεργάτης του, Σωτήρης Πετσιμέρης είναι επίσης καθηγητής φυσικής αγωγής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο. Εργάστηκε ως προπονητής στις ακαδημίες του Σαρακηνού, του Ολυμπιακού Βόλου, του Μαγνησιακού, της Νίκης Βόλου, της Αγίας Παρασκευής και της ΑΠΟΒ. Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν γυμναστής στην Κ20 του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ έχει αναλάβει στο παρελθόν και την τεχνική ηγεσία στις ανδρικές ομάδες του Τοξότη, των Λεχωνίων, της Αργούς και του Εθνικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου